Hyppää sisältöön

Mobiiliheppa on täällä! Raviurheilun suosituimmat sähköiset palvelut mobiiliversiossa

Mobiiliheppa on älypuhelimiin suunniteltu versio Heppa-järjestelmän suosituimmista toiminnoista. Mobiilihepasta löydät muun muassa ravikilpailut lähtölistoineen ja tuloksineen sekä tiedot hevosista, valmentajista ja ohjastajista.

Mobiiliheppa

Mobiiliheppa palvelee sekä vanhoja Heppa-käyttäjiä että uusia asiakkaita ja yleisöä. Tulokset, lähtölistat sekä esimerkiksi hevosten ravikilpailuhistoria on paketoitu helposti selattavaan ja visuaalisesti tyylikkääseen muotoon. Se on Suomen Hippoksen kehittämistä järjestelmistä ensimmäinen, joka on suunniteltu puhtaasti mobiili edellä.

Täysin uusi Mobiilihepassa julkaistava toiminto on alustava tulojärjestys, jossa tieto saadaan reaaliajassa maalikamerasta. Jatkossa Mobiilihepasta voi siis tarkistaa alustavan tulojärjestyksen ennen kuin sitä julkaistaan missään muualla. Mobiilihepassa on käytetty uudenlaista grafiikkaa muun muassa lähdön väliaikojen esittämisessä.

Muiden hyvien ominaisuuksien joukkoon sisältyvät muun muassa suorat linkitykset eri sivuille sekä selaimella edestakaisin liikkuminen, mikä on ollut vanhassa Heppa-järjestelmässä puutteellista. Lisäksi hevosten kengitys- ja jenkkikärrytiedot on esitetty näppärässä muodossa.

Suomen Hippoksen tietohallintopäällikkö Jukka Niskanen kertoo, että Mobiilihepan kehitystä aiotaan jatkaa, ja suunnitelmia jatkon varalle on jo olemassa.

”Erityisesti tilastojen ja hevosten jälkeläisten osalta. Mobiilihepan työstämisessä on ollut mukana demokäyttäjäryhmä, jolta olemme saaneet kehittämisehdotuksia”, hän sanoo.

SIIRRY MOBIILIHEPPAAN TÄSTÄ

Android-käyttäjä – näin asennat Mobiilihepan puhelimesi aloitusnäyttöön

1)     Avaa puhelimesi selain ja kirjoita osoitteeksi heppa.hippos.fi/mobiili

2)     Valitse oikeasta yläkulmasta ”kolme pistettä” ja sen jälkeen ”Lisää aloitusnäyttöön”

3)     Mobiiliheppa on asennettu ja löytyy puhelimesi aloitusnäytöltä


android1
android1


iOS-käyttäjä – näin asennat Mobiilihepan puhelimesi aloitusnäyttöön

1)     Avaa puhelimesi selain ja kirjoita osoitteeksi heppa.hippos.fi/mobiili

2)     Valitse selaimen alareunasta keskimmäinen kuvake, jossa nuoli osoittaa ylöspäin, ja sen jälkeen ”Lisää Kotivalikkoon”

3)     Mobiiliheppa on asennettu ja löytyy puhelimesi aloitusnäytöltä

ios1
ios2

Lisätietoja:

Jukka Niskanen
Tietohallintopäällikkö, Suomen Hippos
jukka.niskanen@hippos.fi
020 760 5230