Hyppää sisältöön

Mitä uutta hevosalalla? -seminaari

”Nyt ovat ilmoittautumiset auki Uudistuva hevostalous-hankkeen syksyn tapahtumiin. Lokakuussa keskustellaan hevosyrittäjän vastuista ja velvollisuuksista. Marraskuussa ihmetellään, mitä innovaatioita ja uusia ideoita hevosalalle on tarjolla”, kertoo Anne Laitinen Hippoliksesta.

Hevosyrittäjä työnantajana


Talliyritysten henkilökunnan työolot ovat aika ajoin esille nouseva aihe ja tärkeä osa vastuullisuutta. Tuulensillan tallilla Viljakkalassa 10.10. pidettävissä Hevosyrittäjäuutisissa asiantuntijaluentona kuullaan infopaketti työnantajan vastuista ja työolosuhteista. Alustajina päivässä ovat mm. Maaseudun Työnantajanliiton Kristel Nybondas ja hevostaloutta monilta kanteilta tunteva Niina Okkonen. Tilaisuuteen voi osallistua paikan päällä tai verkossa Uusi hevostalous Periscope-TV:n kautta.

Mato Valtonen kannustaa luovuuteen 'Mitä uutta hevosalalla'-seminaarissa 

Vierumäellä 3.-4.11. Teemu Ahteen juontamassa tapahtumassa keskustellaan hevosalan tuote- ja palveluinnovaatioista. Ohjelmassa on herätteleviä alustuksia, esittelypisteitä ja haastatteluja. Tapahtuma on maksuton, paitsi ruokailut ja mahdolliset majoitukset omakustanteisesti. Lauantain aamupäivä on pyhitetty Suomen Ratsastajainliiton sekä Suomen Hippoksen ja Suomen Ravivalmentajat ry:n sessioille. 

”Toivomme, että osallistujat ilmoittautuvat ajoissa – tämä auttaa meitä järjestelijöitä rakentamaan mahdollisimman hyvän tapahtuman. Perjantai-iltana on ohjelmassa liikuntaa, yhdessä oloa ja yhteinen ruokailu. Lauantaina järjestöt keskittyvät ajankohtaisiin ammattikysymyksiin omissa osioissaan,” kertoo Anne Laitinen.

”Ponnahdusalusta uuteen nousuun”

”Syksyn ohjelmisto on todella ajankohtainen. Tulevaisuuden näkymät vaikuttavat lupaavilta ja koulutuksista on hyvä hakea vauhtia ja ponnahdusalustaa uuteen nousuun”, tiivistää Minna Peltonen Suomen Ratsastajainliitosta.

”Vierumäellä on mielenkiintoista ohjelmaa, uusia ideoita ja virkistystä hevosyrittäjien arkeen. Ravikilpailuissa on tulossa merkittäviä muutoksia kilpailukalenteriin, ja luvassa on paljon asiaa ensivuodesta, joten kannattaa tulla paikalle”, komppaa Tuomo Pekonen Suomen Ravivalmentajat ry:stä.

Ohjelmat ja ilmoittautumiset www.hippolis.fi/uusihevostalous

Hevosyrittäjä työnantajana
Ti 10.10.2017 klo 12.00 - 15.00
Paikka: Tuulensillan Talli, Koivistonkyläntie 527, 39310 Viljakkala

Mitä uutta hevosalalla?
Pe 3.11. klo 9.-17. ja La 4.11. klo 9.-12.
Ideoita, innovaatioita ja virkistystä - tapahtuma hevosyrittäjille ja hevostaloudesta innostuneille
Paikka: Vierumäki, Urheiluopisto/ Scandic Vierumäki

Lisätietoja
Anne Laitinen, Hippolis, puh. 040 766 0830 tai anne.laitinen@hippolis.fi
Sirpa Pussinen, HAMK, puh. 050 574 9207 tai sirpa.pussinen@hamk.fi


Uudistuva hevostalous-hankkeen toteutuksesta vastaa Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) yhteistyössä Luken ja Hippoliksen kanssa. Hanke on saanut rahoitusta EU:n maaseuturahastosta/ Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma (2014-20).