Hyppää sisältöön

Mikkelin syksyn ravit ajetaan naapuriradoilla

Mikkeliin tälle syksylle suunnitellut kahdet ravit siirtyvät keskeneräisen kaviouran perusparannusremontin vuoksi Kouvolaan ja Lappeenrantaan. Kouvolassa ajetaan perjantain 29.11. lounasravit ja Lappeenrannassa sunnuntain 15.12. ravit.

Mikkelin raviradalla on käynnissä kaviouran perusparannusremontti. Kuva: Hippos/Ville Vuorinen

Mikkeliin tälle syksylle suunnitellut kahdet ravit siirtyvät keskeneräisen kaviouran perusparannusremontin vuoksi Kouvolaan ja Lappeenrantaan.​ Puutteellisten sähkösuunnitelmien vuoksi viivästyneet sähkökeskusten toimitukset siirtävät valoasennuksia ja käyttöönottotarkastuksia, eikä raveja voi järjestää Mikkelissä riittävän turvallisesti. 

Perjantain 29.11.2019 lounasravit siirtyvät ajettavaksi Kouvolaan ja sunnuntain 15.12.2019 ravit järjestetään Lappeenrannassa. Molemmat tapahtumat järjestää Mikkelin Ravirata Oy.​

"Haluamme varmistaa, että kaikki toimii ja voimme taata turvalliset olosuhteet osanottajille ja yleisölle. Siksi aloitamme uudella radalla vasta 21. tammikuuta," kertoo Mikkelin Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Kari Tiainen.

"Olemme tyytyväisiä urakoitsijoihin, jotka ovat hyvin kirineet aikataulua kiinni, mutta aivan tavoiteaikataulussa emme suunnittelupuutteiden vuoksi kuitenkaan ole", kertoo Tiainen.​

​ 

Mikkelin ravirata >

Lisätietoja: 

Kari Tiainen

p. 0500 493 760
kari.tiainen@mikkelinravirata.fi