Hyppää sisältöön

Mika Forssin tähdätessä ulkomaisiin ohjastustehtäviin Raviliiga Ilves vaihtaa valmentajaa

Mika Forssin huima menestys maailmalla vie miestä jatkossa entistä useammin kansainvälisiin ajotehtäviin. Tämä tarkoittaa samalla Mikan kotimaassa ja etenkin kotona vietetyn ajan vähenemistä huomattavasti, joten tässä tilanteessa Raviliiga Ilves vaihtaa valmentajaa. Uudeksi valmentajaksi Ilveksen hevoselle on lupautunut meritoitunut huippuvalmentaja Markku Nieminen Teivosta.

Mika ForssMika Forss- En ole muuttamassa Suomesta pois, mutta tulen jatkossa ajamaan entistä useammin Ruotsin radoilla, mikäli kysyntää siellä on. Tällä hetkellä ajan sekä Suomessa että Ruotsissa sen mukaan, miten kysyntää on ja katson miten tilanne kehittyy. Koti ja perhe pysyvät Suomessa, mutta on selvää, ettei Marjo yksin pysty pyörittämään perheen ohella valmennustoi
jussilahde
Markku Nieminen pudottamassa avauskiekkoa Ilveksen-ottelussa.

- Kun näin kävi, on hienoa, että Markku pääsee valitsemaan Ilves-hevosen Ypäjän huutokaupasta itse. Raviliiga on hieno asia raviurheilulle ja on tärkeää, että jokaisen mukana olevan joukkueen projekti viedään täysipainoisena alusta loppuun. On parempi tehdä päätös nyt kuin myöhemmin.

mArkku nieminen on ilveksen mies ja huippujen tekijä

61-vuotias Markku Nieminen on todellinen huippujen tekijä. Markun valmennettavat varsat ovat kahmineet voittoja ikäluokkalähdöistä ja vuosikymmenten ajan.

- Hienoa lähteä mukaan Raviliiga Ilveksen matkaan. Aiemmista raviliigoista on jo kokemusta ja tiedän, että varsojen kehitys ja kilpailut ovat omistajille todellisia tähtihetkiä, Nieminen kertoo.

4_fb_kansikuva