Hyppää sisältöön

Miika Lähdeniemi Vermon kilpailupäälliköksi

Vermon Ravirata Oy:n hallitus on valinnut Miika Lähdeniemen Vermon kilpailupäälliköksi. Lähdeniemellä on monipuolinen kokemus erilaisista tehtävistä raviurheilun parissa, ja hän on pitkään seurannut aktiivisesti kotimaista ja kansainvälistä raviurheilua.

Miika Lähdeniemi 22012018 Anu Leppanen
Miika Lähdeniemi. Kuva: Anu Leppänen

Lähdeniemi on ollut syksystä 2016 saakka verkkomedia Ravinetin päätoimittaja ja yksi perustajista. Sitä ennen hän teki seitsemän vuotta freelancer-toimittajan töitä mm. Ilta-Sanomille, Hevosurheilulle ja Keskisuomalaiselle. Vuonna 2017 Lähdeniemi työskenteli Hevoset Kaivarissa -tapahtuman tiedottajana ja Vermo-kokemustakin löytyy, sillä kesällä 2017 hän oli Vermon Kuninkuusravien lehdistöpäällikkö vastaten viestinnän toteutuksesta ja median palveluista. Hän toimi myös Porin kuninkuusravien tiedottajana vuonna 2014. Ravien järjestämiskokemusta löytyy lisäksi vuosilta 2012-2014, kun hän oli Riihimäen raviseuran hallituksen jäsen.

Luottamustehtävänään Lähdeniemi on Ravitoimittajat ry:n puheenjohtaja, minkä lisäksi hän on vetänyt useita hevoskimppoja ja on kuuden hevosen osaomistaja. Ensimmäisessä, vuonna 2013 aloitetussa Raviliigassa hän toimi Killerin joukkueen kimpanvetäjänä. Koulutukseltaan Lähdeniemi, 28, on yhteiskuntatieteiden kandidaatti.

Kilpailupäällikkönä Lähdeniemi vastaa yli 60 ravipäivää ajavan Vermon kilpailutoiminnasta ja osallistuu viestintään sekä tapahtumien toteuttamiseen ja kehittämiseen. Vastuulla on myös kansainvälisen suurkilpailun Finlandia-ajon hevoshankinnat sekä syksyllä ajettavien EM-ravien järjestelyt yhdessä Pekka Kaidesojan kanssa.

"Raviurheilun ystävälle on hieno mahdollisuus päästä mukaan Vermon ammattimaiseen porukkaan", Lähdeniemi iloitsee. "Ravit on ollut iso osa elämää vuosituhannen vaihteesta saakka ja työkokemuksen ansiosta löytyy vahvat verkostot sekä kotimaasta että ulkomailta. Viestintäosaamisesta ja tapahtumakokemuksesta on myös hyötyä. Vermossa järjestetään viikoittain tasokkaita raveja ja maan pääradan profiilista on huolehdittava sarjojen ja tapahtumien suunnittelussa."

”Rekrytointiprosessit, niin tämä kuin toimitusjohtajankin, olivat yllättävän haastavat. Kun katsotaan lopputulosta, olen hyvin tyytyväinen. Uskon, että löydettiin hyvä parivaljakko kehittämään Vermon ravitapahtumia sekä muita tapahtumia. Miika on minulle ja henkilökunnalle erityisen tuttu Kuninkuusravien tiimoilta. Nyt katson luottavaisin mielin tulevaisuuteen ja työntäyteistä vuotta eteenpäin”, puheenjohtaja Juha Lyytinen kertoi.

Lähdeniemi aloittaa kilpailupäällikkönä 4. helmikuuta.

Lisätietoja:

Juha Lyytinen, Vermon hallituksen puheenjohtaja
+358 45 618 7230
juha.lyytinen@vermo.fi

Miika Lähdeniemi
+358 440 748 768