Hyppää sisältöön

Martti Tala nimitetty Suomen Hippoksen uudeksi asiantuntijaeläinlääkäriksi

Hevossairauksien eläinlääkäri Martti Tala on nimitetty Suomen Hippoksen uudeksi asiantuntijaeläinlääkäriksi. Hän aloittaa työnsä vuoden 2019 alussa.

Martti Talalla on laaja ja monipuolinen kokemus hevoseläinlääkärinä toimimisesta. Hän on vuosien mittaan työskennellyt Eläinlääketieteellisessä korkeakoulussa, sekä Lahden, Oulun, Laukaan, Seinäjoen, Kuopion, Hyvinkään ja Porvoon hevosklinikoilla. Vermon klinikalla Martti Tala on työskennellyt vuodesta 2015.

- Monet tahot kehottivat minua hakemaan Hippokseen, ja harkinnan jälkeen päätin hakea. Uskon että Hippoksessa minulla on mahdollisuus vaikuttaa asioihin, joita pidän tärkeinä, ja olla mukana kehittämässä raviurheilua moderniksi urheiluksi. Suomi ei ole enää sama kuin 30 vuotta sitten, ja raviurheilun tulee muuttua maailman mukana. Hevosen hyvinvointi on lajin elinehto ja ykkösasia. Täytyy muistaa, että suuri yleisö näkee lajin joskus eri silmin kuin lajiharrastajien ydinporukka. Tämä meidän tulee muistaa kaikessa toiminnassamme, toteaa Martti Tala ja jatkaa, - Hevonen on minulle tärkeä. Vuosien mittaan minulla on ollut sekä kokonaisia hevosia että olen ollut mukana isommilla ja pienemmillä osuuksilla useassa kimpassa.

Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Vesa Mäkinen toteaa: - Olen hyvin tyytyväinen siitä, että saimme osaavan ammattilaisen meidän porukkaamme. Martti Talalla on pitkä kokemus ja hyvät kontaktit kenttään eri puolille Suomea. Uskon, että hän pystyy jatkamaan tärkeää työtä eläinten hyvinvoinnin edistämisessä ja lääkeainetestauksen koordinoinnissa.

Lisätiedot:

Vesa Mäkinen

Toimitusjohtaja

Suomen Hippos ry

040-532 8923

vesa.makinen@hippos.fi