Hyppää sisältöön

Marschall Match vei Raviliiga-varsojen paikallismatsin Tampereella

Tapparan Raviiliga-hevonen, Tuija Irrin valmentama Marschall Match nappasi uransa toisessa startissa toisen voiton. Ilveksen Raviliiga-varsa Rehab sijoittui neljän hevosen lähdössä kolmanneksi.

Marschall Match Heli Haapanen Teivo 260219 kuva Suomen Hippos Hanna Laakso
Marschall Match ja omistajakimpan edustaja Heli Haapanen voittajaseremonioissa Teivossa. Kuva: Suomen Hippos / Hanna Laakso
Raviliiga Tapparan omistama ja Tuija Irrin valmentama Marschall Match eli "Sheriffi" esiintyi kilpailussa urheaan tyyliin. Voitto tuli johtavan rinnalta, ja viimeisen puolikkaan lukemiksi kellotettiin 13,0.

Sheriffiä ohjasti Hannu Torvinen. Hän totesi voittajahaastattelussa, että Tapparan värit tullaan luultavasti näkemään voittajaseremonioissa vielä useaan otteeseen. 

"Hevonen juoksi rennosti ja lähti tosi hienosti kirimään lopussa. Harvinaisen hieno loppusuora. Marschall Match voitti kyllä helposti", Hannu Torvinen sanoi. 

Marschall Matchin voittoaika oli 19,5. Lähdössä toiseksi sijoittui Erkki-Pekka Mäkisen tamma MAS Diva, ja Ilveksen Raviliiga-varsa, Markku Niemisen valmentama Rehab oli kolmas. Tampereella Teivon raviradalla oli paikalla runsaasti kummankin varsan omistajia, ja loppusuoran taistelua sävytti raikuvat kannustushuudot sekä aplodit. 

Raviliiga-varsojen menestystä voit seurata Raviliiga-sarjataulukosta. 12 varsasta toistaiseksi uransa avanneita ovat HIFK:n Mascate Match, Jukureiden Tingaling, Ilveksen Rehab ja Tapparan Marschall Match. 

Mikä Raviliiga?

Raviliigassa ei puristeta mailaa, vaan ohjaksia. Raviliiga toteutetaan yhdessä jääkiekon Liiga-joukkueiden kanssa kausilla 2017–2020. Raviliigassa joukkueet, pelaajat ja fanit mittelevät hiekkaradan herruudesta omien ravihevostensa kesken. Myynnissä on 1000 osuutta jokaisen joukkueen hevosesta hintaan 100 euroa, ilman lisäkuluja. HIFK:n hevonen Mascate Match on myyty loppuun, toistaiseksi muista hevosista on vielä osuuksia jäljellä. 


Lähde hevosenomistajaksi tai lahjoita osuus hevosesta haaveilevalle ystävälle, sukulaiselle, työtoverille ja lätkäkaverille. Raviliiga-hevonen on helpoin tapa hypätä oman suosikkijoukkueesi mukaan ja mikä parasta, liigakauden jälkeen hevosen myyntihinnasta lahjoitetaan osa hyväntekeväisyyteen ja loput jaetaan omistajille.

Lisätietoa: 

Hanna Laakso
Tiedottaja
Suomen Hippos
hanna.laakso@hippos.fi
040 837 8403