Hyppää sisältöön

Markkinoinnin ja hallinnon harjoittelija (2 paikkaa)

Haemme Suomen Hippokseen raviurheilevaan joukkoomme kahta harjoittelijaa kesän ajalle 1.6.-30.8.2018. Toinen harjoittelijoista tulee työllistymään hallinnon osastolla ja toinen viestintä- ja markkinointiosastolla.

Hallinnon harjoittelijana toimit Suomen Hippoksen kehittämis- ja koulutustoiminnan tehtävissä. Tehtäväkenttääsi kuuluvat ravitapahtumien kehittämiseen ja koulutustoiminnan koordinointiin liittyvät avustavat tehtävät sekä monipuolisia raviurheilun ja hevostalouden kehittämisprojekteihin liittyviä käytännön töitä.

Viestinnän- ja markkinoinnin harjoittelijana pääset osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan tekemään monipuolisia töitä yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa. Päivä saattaa täyttyä tiedotteen kirjoitustöistä, somepäivityksistä, tiedotustilaisuuden järjestelyistä tai erilaisista projektitöistä. Kaikki liittyen hevosiin.


Molemmilta harjoittelijoilta toivomme reippautta erilaisten tehtävien hoitamiseen ja asennetta sekä innostusta uuden oppimiseen. Edellytämme myös valmiutta liikkua kesän aikana eri puolilla Suomea suuremmissa ravitapahtumissa mukanamme Hippoksen standilla markkinoimassa raviurheilua. Raviurheilun ja muun urheilun tuntemuksesta on molemmissa tehtävissä hyötyä.

Harjoittelu on palkallinen.

Lisätietoja harjoittelupaikoista antavat markkinointi- ja viestintäpäällikkö Merja Tuunanen puh. 040 621 5747 ja kehityspäällikkö Suvi Louhelainen puh. 050 574 5920.


Laita hakemuksesi kipin kapin viimeistään 4.5. mennessä osoitteeseen merja.tuunanen@hippos.fi (markkinoinnin paikka) tai suvi.louhelainen@hippos.fi (hallinnon paikka).

Suomen Hippos ry on valtakunnallinen raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö, johon kuuluu 131 jäsenyhteisöä. Suomessa on 74 400 hevosta. Keskusjärjestö pitää rekisteriä ja kantakirjaa kaikista Suomessa kasvatettavista hevosroduista, johtaa ja valvoo ravikilpailutoimintaa sekä harjoittaa koulutus-, järjestö- ja julkaisutoimintaa. Suomen Hippos ry omistaa Suomen Hevosurheilulehti Oy:n.