Hyppää sisältöön

Maksa osallistumismaksut ennakkoon – Uutena ratana mukaan Oulu

Uutena ratana mukaan tulee Oulu ja osallistumismaksupalvelu on käytettävissä jo maanantaina 13.1 järjestettävissä raveissa.

Oulu uutena raviratana mukaan osallistumismaksupalveluun. Kuva: Hippos/Ville Vuorinen

Selkeä ja helppokäyttöinen verkkopalvelu tarjoaa kilpailijalle mahdollisuuden maksaa osallistumismaksu ennakkoon tai paikan päällä omalla mobiililaitteellaan tai tietokoneellaan. Palvelua voi käyttää hevosen valmentaja, omistaja tai tarvittaessa muu taho. Vuoden alusta toiminnassa ollut palvelu on saanut positiivisen vastaanoton.

Osallistumismaksupalvelun ottivat vuoden alusta käyttöön Forssa, Joensuu, Kouvola, Lahti, Mikkeli, Tampere, Seinäjoki ja Vermo. Uutena ratana mukaan tulee nyt Oulu ja osallistumismaksupalvelu on käytettävissä jo maanantaina 13.1 järjestettävissä raveissa.

Palvelussa on käytettävissä kaikki yleiset maksutavat ja radan sisäänkirjoitus saa automaattisesti tiedon maksusta. Yhdellä kertaa voi maksaa useamman hevosen osallistumismaksun, yhdelle tai useammalle ravipäivälle. Sivuston osoite on www.osallistumismaksu.fi. Linkin palveluun löytää uudesta Oma Tallista, Hippoksen verkkosivuilta ja raviratojen verkkosivuilta. Osallistumismaksu on myös mahdollista suorittaa puhelimen avulla.

Ohjeet osallistumismaksun suorittamiseen puhelimella:

Lähetä tekstiviesti OSALLISTUMISMAKSU numeroon 16499. Viestin on sinulle veloitukseton.

Saat puhelimeesi linkin, jolla voit maksaa osallistumismaksuja jatkossakin. Tallenna linkki puhelimesi suosikkeihin.

Osallistumismaksupalvelun ohje asiakkaalle

Palvelun tekninen toteuttaja on SecuryCast Oy yhdessä Hippoksen kanssa.

Lisätietoja:

Tanja Mäkeläinen

tanja.makelainen@hippos.fi

020 760 5241