Hyppää sisältöön

Magic Monday tarjoaa jännittävän tavan päästä sisään raviurheilun maailmaan

Viime keväänä onnistuneesti lanseerattu Magic Monday –ravipäivä kehitettiin yhteistyössä raviratojen, Veikkauksen ja Hippoksen kanssa uudistamaan ravitapahtumaa sekä Toto-pelaamista. Asiakasmäärät ovat laskeneet raviradoilla ravien huippuvuosista ja rohkeita avauksia raviurheilusta kiinnostuneiden lisäämiseksi tarvitaan. Uudistukset on tehty uudet asiakkaat mielessä ja tarkoituksena on tarjota niin ravikävijöille kuin Toto-pelaajillekin raviurheilua raikkaassa ja vauhdikkaassa kuosissa.

Suositut Magic Monday –ravit saapuvat takaisin syksyn ravikalenteriin. Magic Monday –ravipäivänä ravit ajetaan maanantaina kahdella paikkakunnalla yhtä aikaa ja ne näytetään vuorotellen nopealla aikataululla niin TotoTV–lähetyksessä kuin raviradoillakin. Kokonaisuus muodostaa kahdentoista lähdön ravielämyksen. Syksyn avauskierroksella 1. lokakuuta kilpaillaan Lahden Jokimaalla ja Seinäjoen ravikeskuksessa.

Maanantain ravitapahtumissa keskitetään palveluita ja tarjotaan asiakkaille hyvää fiilistä


Raviradalla tapahtumat on keskitetty ravintolakatsomoon parhaiden palveluiden ääreen. Raviradan katsomoissa voi ystäväporukalla nauttia jännittävistä ravilähdöistä herkullisen aterian ääressä ja kokeilla opastettuna vaikkapa Toto-pelaamista.

Yllätyksiäkään ravi-illoista ei puutu. Joihinkin tapahtumiin on suunniteltu erilaista viihteellistä sisältöä. Kevätkaudella nähtiin mm. Miss Magic Monday -kisat, tulishow ja naisten ilta. Tulevan syksyn aikana tapahtumissa panostetaan ensikertalaisten palveluihin.

Esimerkiksi raviratojen rohkeasta tekemisestä käy Lahden Magic Monday –ravitapahtuma, missä on tarjolla kulttuuria ja raveja. Lahden Kaupunginteatteri tuo paikalle uutuusnäytelmänsä Puhalluksen. Ensi iltansa 6.10. saavan huijarikomedian näyttelijät esittävät otteita näytelmästä raveihin saapuneelle yleisölle Jokimaan ravintolakatsomossa. Illan ohjelmaan kuuluvat myös gangsteripomon pelivihjeet ravilähtöihin.

”Raviurheilu tarvitsee uusia avauksia ja teatterin kanssa aloitettu yhteistyö on meille erittäin mieluisa juttu. Raviurheilun areenat, niin meillä kuin muuallakin, ovat tiloina sellaisia, että niitä pystyy hyödyntämään monenlaisiin eri tilaisuuksiin sekä ohjelmanumeroihin. Esimerkiksi musiikkiin liittyviä esityksiä on meidän katsomoravintolassa ollut useasti”, Jokimaan toimitusjohtaja Tomi Himanka vinkkaa. ”Ja tietysti teatterista kiinnostuneet aktiiviset tapahtumakävijät ovat meille erittäin kiinnostava kohderyhmä raviurheilussa”

Muista urheilulajeista tuttu Live-veto tulee raveihin


Totopelaajat ottivat Magic Mondayn keväällä vastaan hyvin ja pelivaihtoihin oltiin Veikkauksessa erittäin tyytyväisiä. Lisää pelaajia miellyttäviä uudistuksia on tulossa mukaan heti ensimmäisestä kierroksesta lähtien.

Syksy tuo mukanaan maanantai-iltoihin täysin uuden pelaamisen muodon. Magic Live -hevoskohteissa voidaan pelata vaikkapa ravihevosta, jonka arvioidaan sijoittuvan lähdössään viidenneksi.

”Magic Monday on raikas ja uusi konsepti, johon Veikkaus haluaa tuoda täysin uudenlaisen lisämausteen. Live-vetoa ei ole pelattu aiemmin hevoskohteisiin ja juuri Magic Mondayn kohdalla halutaan tehdä jotain aivan uutta. Tavoitteena on tuoda uudenlaista pelattavaa vauhdikkaan Magic Monday -illan höysteeksi ja tuoda muista urheilulajeista tuttu tuote myös hevosurheilun pelaamiseen”, Veikkauksen live-vedon tuotepäällikkö Tommi Jokinen kertoo.

Magic Monday –ravit kilpaillaan ravirataparein Kouvola-Kaustinen, Forssa-Kuopio, Jyväskylä-Lappeenranta, Tampere-Oulu, Joensuu-Turku ja Lahti-Seinäjoki. 

Syksyn Magic Monday –ravipäivät:

1.10. Seinäjoki - Lahti

8.10. Joensuu – Turku

15.10. Kaustinen-Kouvola

22.10. Lappeenranta – Jyväskylä

29.10. Kuopio-Forssa

5.11. Tampere-Oulu

12.11. Kouvola-Kaustinen

19.11. Lahti-Seinäjoki

26.11. Lappeenranta-Jyväskylä

3.12. Kuopio-Forssa

10.12. Joensuu-Turku

17.12. Tampere-Oulu

Toisella paikkakunnalla ravit alkavat klo 18 ja toisella klo 19.

Täältä Magic Monday -sivuille

Lisätietoja:

Vesa Mäkinen, toimitusjohtaja, Suomen Hippos
puh. 040 532 8923