Hyppää sisältöön

Maaseudun Tulevaisuus Kavioliigan yhteistyökumppaniksi

Suomen Hippos ja MT Ravinettiä, MT Raveja ja TalkKaria julkaiseva Maaseudun Tulevaisuus ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Kavioliigan omistajapörssistä tulee Maaseudun Tulevaisuuden nimikkotuote.

Kavioliiga_2019

Maaseudun elinkeinoihin, kulttuuriin ja harrastuksiin keskittyvä erikoissanomalehti Maaseudun Tulevaisuus on Suomen Hippoksen tuore yhteistyökumppani. Yhteistyösopimus keskittyy raviurheilun uuteen pääsarjaan, Kavioliigaan.

”Odotamme mielenkiinnolla, millaisen vastaanoton tuore Kavioliiga saa suuren yleisön keskuudessa”, MT Ravinetin tuottaja Antti Savolainen sanoo.

”Maaseudun Tulevaisuus on panostanut ravi- ja hevosuutisointiin raskaalla kädellä viime vuosina muun muassa MT Ravinetin, viikoittaisen ravisivun ja TalkKarin julkaisemisen myötä. Yhteistyössä Hevosurheilu-lehden kanssa olemme mahdollistaneet lauantain ravilähetyksen näkymisen antenniverkon kanavalla 26”, Savolainen jatkaa.

Kavioliigassa seurataan paitsi huippuhevosten, myös niiden taustajoukkojen matkaa kauden aikana. Hevosten ohjastajille, valmentajille, omistajille, hoitajille sekä kasvattajille on luotu omat pistepörssit, joissa taustajoukot keräävät pisteitä hevostensa suorituksista.

Yhtenä kumppanuuden osana Kavioliigan omistajapörssistä tulee Maaseudun Tulevaisuuden nimikkotuote.

”Maaseudun Tulevaisuus on ottanut vahvaa jalansijaa raviurheilun uutisoinnissa ja on ilo jatkaa yhteistyötä Kavioliigan merkeissä. Uskon, että Kavioliiga luo uutta tarttumapintaa paitsi seuraajillemme, myös pääsarjan kumppaneille. Pistepörssien avulla haluamme nostaa tärkeää työtä tekeviä hevosten taustajoukkoja aiempaa laajemmin esille, ja on ilahduttavaa, että MT nähdään kuluvalla kaudella omistajien pistepörssin kumppanina. Lajisuosion ja tunnettuuden kannalta viikoittainen näkyvyys kanavalla 26 on erittäin merkittävä asia”, Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Vesa Mäkinen iloitsee.

Lisätiedot:

Vesa Mäkinen
Toimitusjohtaja, Suomen Hippos
p. 040 532 8923

vesa.makinen@hippos.fi