Hyppää sisältöön

Lumiravien vapaaehtoisten rekrytointi on avattu

Haluatko mukaan tekemään maailman ensimmäisiä raveja kauppakeskuksessa? Koko perheen ilmaistapahtuma Lumiravit tuo hevoset ainutlaatuisella tavalla Lempäälän Ideaparkiin 10. – 11.3.2018. Suomen Hippos, Ideapark, Teivon ravirata ja Veikkaus toteuttavat yhteistyössä elämyksellisen viikonlopun, jonka aikana kävijät voivat kokea ravihevosten vauhdin ja jännityksen sekä muita hevosten ja ponien tuottamia elämyksiä. Uusi ja erikoinen tapahtuma yhdistää hevoset ja shoppailun Ideaparkissa sekä muuntaa ostoskeskuksen ravi- ja hevosmaailmaksi. Esillä on niin raviurheilu kuin ratsastuskin.

Lumiravit_Ideaparkissa_10-1103_2018_some_1200x628px


Haluatko mukaan Lumiravi-tiimiin?


Etsimme luotettavia, reippaita ja palveluhenkisiä henkilöitä, jotka haluavat olla mahdollistamassa uuden hevostapahtuman toteuttamisessa.


Tarjolla olevia tehtäviä ovat esimerkiksi:

  • aluerakentaminen ja -purku
  • järjestyksenvalvontatehtävät
  • tapahtuma-alueen yleisilmeen ylläpito
  • Ideapark Sportin alueelle rakennettavan lasten ja nuorten tapahtumakentän tehtävät
  • viestintätehtäviä
  • avustamista muissa tehtävissä
Kerro meille myös omasta erityisosaamisestasi tai kokemuksestasi vapaaehtoistyössä.

Lumiravien tapahtuma-alueen varsinaiset rakennustyöt käynnistyvät pe 9.3., mutta osa vapaaehtoistyöstä ajoittuu jo torstaille 8.3. Tapahtumaviikonloppuna vapaaehtoisia tarvitaan pääasiallisesti aikavälillä 9.00–18.00. Työvuorot ovat jokaisella ryhmällä erilaisia ja niistä sovitaan ryhmän sisäisesti. Purku aloitetaan välittömästi tapahtuman jälkeen sunnuntaina ja purku jatkuu maanantaina.

Vapaaehtoisuus edellyttää aktiivista osallistumista talkoisiin kaikkina päivinä jolloin ryhmällä on toimintaa tapahtumassa. Vapaaehtoiset tulevat toimimaan ryhmänjohtajien alaisuudessa. Vastuukysymysten vuoksi talkootyöläisten pitää olla vähintään 16-vuotiaita.

Mikäli vapaaehtoiseksi ilmoittautuvilla on kiinnostusta osallistua järjestyksenvalvojakurssille, toteutamme kurssin tammikuun 2018 aikana, ajankohta julkaistaan lähiaikoina. Kurssilla voit suorittaa järjestyksenvalvojaoikeudet. Kurssi on tapahtuman tuottamiseen turvallisuusjohtajan ohjeiden mukaisesti osallistuville maksuton. Kurssin pituus on 40h. Jos kurssille osallistuva ei toimi vapaaehtoisena tapahtumassa, laskutetaan kurssin hinta 200 euroa.

Vapaaehtoiset saavat toimihenkilövaatteet, maittavan lämpimän ruoan ja kahvit työvuoronsa pituuden mukaisesti sekä kiitosmatkan kesän suureen ravijuhlaan Mikkeliin St Michel-raveihin (sis. yhteiskuljetuksen Tampereelta, sisäänpääsyn ja ruokailun molempina päivinä).

Tervetuloa mukaan Lumiravi-tiimiin!


Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi täällä


Lisätietoja:


Virpi Nordblad
Lumiravien vapaaehtoistyön päällikkö
puh. 050 502 3667
virpi.nordblad@gmail.com


Päivi Lehtonen
Toimitusjohtaja
Tampereen Ravirata Oy
puh. 040 779 5583
teivo@teivo.fi

Suvi Louhelainen
Kehityspäällikkö
Suomen Hippos ry
puh. 050 574 5920
suvi.louhelainen@hippos.fi