Hyppää sisältöön

Luento- ja keskustelutilaisuus: Raviurheilu Timo Korvenheimon tapaan

Hämeen Hippos ry järjestää luento- ja keskustelutilaisuuden Hattulan Juteini-keskuksella tiistaina 19.3. kello 17.30 alkaen. Illan tähtenä kuullaan ravivalmentaja Timo Korvenheimoa.

Timo Korvenheimo on ansioitunut ravivalmentaja. Erityisesti nuoret hevoset ovat menestyneet hyvin ikäluokkalähdöissä viime vuonna. Korvenheimon tie ravipelaajasta ammattivalmentajaksi on hieman erilainen kuin yleensä. Illan aikana kuullaankin Timon mietteitä valmennuksesta kilpailuttamisesta, mutta perataan myös pelaajan ja vinkkien antajan näkökulmaa.

Tilaisuuden hinta Hämeen Hippoksen ja muiden Hämeen Hevosjalostusliiton alaisten seurojen jäseniltä 5 euroa, muut 10 euroa, sisältäen kahvitarjoilun.

Ilmoittaudu mukaan mielenkiintoiseen iltaan viimeistään 14. maaliskuuta mennessä sähköpostilla yhdistys@hameenhippos.com tai tekstiviestillä numeroon 040 085 1176. Lippuja saa myös ovelta, mutta vain etukäteen ilmoittautuneille luvataan kahvitarjoilu. 

Juteini-keskuksen osoite on Opinkuja 2, 13720 Parola.

Osallistuminen maksetaan Hämeen Hippoksen tilille FI24 5680 0040 0052 62. Samalla voit maksaa jäsenmaksun 20 euroa, ja saat edut heti käyttöösi.

Tilaisuutta on mukana järjestämässä Hämeen Hevosjalostusliitto.