Hyppää sisältöön

Lokakuun hevosyrittäjäuutisissa aiheena hevosyritysten investointi- ja kehittämistuet

Pienyritysten, mukaan lukien hevosyritysten, investointeihin ja kehittämiseen on olemassa erilaisia rahoitustukimahdollisuuksia. Lokakuun Hevosyrittäjäuutisissa tarkastellaan yhtä näistä, ELY-keskusten maaseutuohjelman tarjoamia mahdollisuuksia.

Maaseutuohjelmavastaava Maria Konsin-Palva Uudenmaan ELY-keskuksesta kertoo tuen hakemisen mahdollisuuksista ja raameista.

- Investoinnit ja suunnitelmat tehdään aina yritystä itseään varten, ei tuen hakemista varten, muistuttaa Konsin-Palva.

Yrityspalveluiden asiantuntija Auli Teppinen ProAgria Etelä-Suomesta käy läpi askeleita hyvään hakemukseen ja käytännön etenemiseen.

– Suunnitteluvaiheeseen kannattaa varata aikaa, arvioida tarkkaan, mitä uutta investointi yritykselle tuo ja tehdä laskelmat realistisesti, painottaa Teppinen. ProAgrian neuvontapalveluita on saatavilla läpi Suomen.

Esimerkkivideona tutustumme Aulangon Ratsastuskoulussa tehtyihin investointeihin hevosyrittäjä Salla Varentin esittelemänä.

Yleisö on tervetullut Pe 7.10. klo 12.-14.30 HAMK Mustialaan (Mustialantie 105, Tammela) tai seuraamaan Live-lähetystä Uudistuva hevostalous-YouTube-kanavalle.

Ilmoittautumiset http://hippolis.fi/uusihevostalous/verkkoluennot/


Seuraavaksi tulossa:
Hevonen hyvinvointipalvelun tuottajana 9.11.2016, Toiska, Palonkuja 10, Koskenkorva
Lisää asiakkaita, mutta miten? 13.12.2016, Veikan Kartano, Veikantie 6, Mikkeli
Marras- ja joulukuun Hevosyrittäjäuutisiin voi osallistua paikan päälle, seurata livenä Periscopen kautta (vaatii Twitter-tilin) tai katsoa tallenteina Uudistuva hevostalous YouTube – kanavalla tilaisuuden jälkeen.

Järjestäjä: Uudistuva hevostalous -tiedonvälitys- ja yhteistyöhanke on saanut rahoitusta EU-osarahoitteisesta Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta (2014–20). Toteutuksesta vastaa Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) yhteistyössä Luonnonvarakeskus Luken ja Hippoliksen kanssa.