Hyppää sisältöön

Lempäälän Ideaparkin 10. – 11.3. Lumiravien sarjat – ilmo päättyy tiistaina 27.2. klo 10

Lempäälän Ideaparkissa koetaan 10. - 11.3. ainutlaatuinen ja erilainen viikonloppu. Lumiravien suoralla kohtaavat uloslyöntiajossa lauantaina 10.3. shetlanninponit kärrylähdöissä, lämminveriset montéssa ja suomenhevoset kärrylähdöissä. Sunnuntaina kilpailuvuorossa ovat b-ponit kärrylähdöissä, kylmäveriset montéssa ja lämminveriset kärrylähdöissä. Kilpailumatka on 250 metriä suoralla pareittain uloslyöntiajona. Shetlanninponeilla kilpailumatka on 100 metriä ja b-poneilla 150 metriä. Veikkauksen vedonlyönnin kohteina oleviin lähtöihin lauantain lämminveristen monteen ja suomenhevosten kärrylähtöihin sekä sunnuntaina kylmäveristen monteen ja lämminveristen kärrylähtöihin valitaan kuhunkin kahdeksan sopivinta valjakkoa sarjoihin tarjotuista hevosista. Kilpailuiden ilmoittaminen päättyy Heppa-järjestelmässä tiistaina 27.2. klo 10.

Lämminveristen ja kylmäveristen montéssa sekä lämminveristen ja suomenhevosten kärrylähdöissä palkintoskaala on 500 - 250 -150 - 100 euroa. Lisäksi kilpailuissa on merkittäviä tuotepalkintoja!

Ponien kilpailuissa rahapalkintoja ei makseta.

Valmentaja, huomioithan nämä monté- ja kärrylähtöjen osalta!


o   Kilpailuihin voivat päästä väh. 5 000€ urallaan ansainneet ja vähintään 15 starttia urallaan kilpailleet hevoset.

o   Vähimmäisikä: lämminveriset/ väh. 4v. ja suomenhevoset/ väh. 5v.

o   Kilpailuoikeus on oltava voimassa.

o   Hevoset valitsee Suomen Hippoksen, Teivon raviradan ja Suomen Ravivalmentajat ry:n muodostama asiantuntijaraati.

o   Valintaperusteina ovat hevosten luonne, toimivuus ja sopivuus kilpailuun. Hevosten ja ponien on oltava poikkeuksellisissa olosuhteissa kauppakeskuksen pihalla järjestettävään tapahtumaan erittäin sopivia ja luotettavia.

o   Lumiravien lähdöt eivät ole hevosille tai poneille virallisia kilpailuja, osallistuminen Lumiraveihin ei vaikuta hevosen karsintapisteisiin eikä kilpailuoikeuteen.
o Ohjastajina toimivat kärrylähdöissä ensisijaisesti kilpailuun kutsutut ohjastajat Ilmoittamisen yhteydessä hevosen valmentaja jättää seuraavat tiedot Heppa-järjestelmän kommenttikenttään:

o   Perustelut hevosen kilpailuun sopivuudesta

o   Kuvaus hevosen luonteesta ja toimivuudesta poikkeuksellisissa olosuhteissa

Lauantain sarjat

Sunnuntain sarjat

Kaavio
Kilpailun läpivienti.