Hyppää sisältöön

Lauantairavien koostelähetys katsottavissa verkossa lauantaista 3.2. lähtien

Suomen Hippos alkaa yhteistyökumppaneidensa kautta jakaa lauantaisin Toto76– lähtöjen koostelähetystä. Ohjelma kestää 45-50 minuuttia ja se koostuu seitsemästä raviviikon huippulähdöstä.

Ravilähtöihin mennään alkujuonnon kautta ja jokaisesta lähdöstä on lyhyet jälkikommentit. Lähetys on katsottavissa verkossa lauantaisin noin klo 20. Koostetta tullaan jakamaan Hippoksen kumppaneiden verkkosivuilla.

Lähtö 5

Turun lauantain 3.2. Toto76-finaaliravien kooste tulee olemaan katsottavissa Maaseudun Tulevaisuuden verkkosivuilla . Lisäksi 10.3. alkaen lauantain koosteet ovat nähtävissä myös Hevosurheilun verkkosivuilla. Muista jakelukanavista tulemme tiedottamaan aina niiden varmistuessa.

”Olemme aktiivisesti hakeneet keinoja tarjota huippuraviurheilua eri medioissa. Lajia seuraavan yleisön toivoma kooste on vaivaton tapa katsoa raviviikon huippulähdöt itselleen sopivana ajankohtana yhdellä klikkauksella. Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että raviurheilu tulee läheisemmäksi suomalaiselle kuluttajalle ja etsimme edelleen mahdollisuuksia tarjota sitä eri medioiden kautta,” Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Vesa Mäkinen sanoo.

Lisätietoja,
Vesa Mäkinen
Matkapuh. 040 532 8923
vesa.makinen@hippos.fi