Hyppää sisältöön

Lauantain Kavioliiga-raveissa Turussa ja Kuopiossa liehuvat sinikeltaiset silkkinauhat osoituksena tuesta Ukrainalle

Turun Hippos ry lahjoittaa Kavioliiga Superlauantain 5.3. tallialueen kurvituvan myyntituotot Suomen Punaisen Ristin kautta Ukrainan konfliktista kärsivien tukemiseen ja Kuopion Ravirata tekee oman lahjoituksena SPR:n lipaskeräykseen. Suomen Hippos avasi tänään Raviurheilu- ja hevoskasvatusyhteisö Ukrainan tukena -keräyslippaan, jonne jokainen hevosalan toimija ja harrastaja voi tehdä lahjoituksen.

Tulevan lauantain Kavioliiga Superlauantaina raviyhteisö näyttää tukeaan Ukrainan konfliktin uhreille. Kahdella paikkakunnalla, Kuopiossa ja Turussa ravattavan Kavioliiga Superlauantain jokaiselle starttaavalle hevoselle annetaan sisäänkirjoittautumisessa keltaiset ja siniset silkkinauhat, jotka toivotaan letitettävän hevosten harjaan.

Turun Hippos ry lahjoittaa lauantaina myös tallialueen kurvituvan myyntituotot Suomen Punaisen Ristin kautta Ukrainan konfliktista kärsivien tukemiseen. Metsämäellä jaetaan Superlauantain voittajille myös sinikeltaiset voittajakukat.

”Ukrainan sodasta kärsivät tarvitsevat kaiken mahdollisen avun ja jokainen pienikin teko on tarpeen. Jokainen tallialueen hevosihminen voi osallistua keräykseen ostamalla kurvituvan tuotteita. Lisäksi Ravintola Metsämäen ravintola- ja kahviopisteissä tulee olemaan Suomen Punaisen Ristin keräyslippaat, toimitusjohtaja Eeva Karvonen Turun Hippokselta kertoo.

Myös Kuopion Ravirata Oy tekee oman lahjoituksensa SPR:n lipaskeräykseen, ja ravien aikana myös varikko- ja katsomoalueen väki voivat antaa oman rahallisen tukensa SPR:n lipaskeräyksen kautta Ukrainan sodasta kärsiville.

”Toivomme osallistujien letittävän sinikeltaiset silkkinauhat hevosten harjaan ja jakavan tärkeää ja tukeaan Ukrainan tilanteelle myös omassa sosiaalisessa mediassaan tunnisteilla #standwithukraine #kuopionravirata, jatkaa toimitusjohtaja Marita Huttunen Kuopion Raviradalta.

Raviurheilu- ja hevoskasvatusyhteisön keräyslipas auki SPR:n sivuilla

Suomen Hippos on tänään aukaissut Suomen Punaisen ristin katastrofirahastoon oman Raviurheilu ja hevoskasvatusyhteisö Ukrainan tukena -keräyslippaan, jonne jokainen alan toimija tai harrastaja voi käydä lahjoittamassa rahaa halutessaan. Lahjoituksen voi tehdä julkisesti tai anonyymisti.

”Tällaisina aikoina on myös lohduttavaa ajatella, että ravit pyörivät, ja osaamme arvostaa tätä entistä enemmän. Hevosalalla on herännyt voimakas halu auttaa ukrainalaisia ja jokainen pienikin teko on tärkeä. Hippoksen omassa sisäisessä kampanjassa lahjoitamme 30 € jokaista kampanjaan osallistunutta työntekijäämme kohtaan”, sanoo Suomen Hippoksen vt. toimitusjohtaja Minna Mäenpää.

Raviurheilu- ja hevoskasvatusyhteisön keräyslipas SPR:n sivuilla

 

Lisätietoja:

Turun Hippos Oy, toimitusjohtaja Eeva Karvonen, eeva.karvonen@turunhippos.fi ja p. 040 089

8353

Kuopion Ravirata Oy, toimitusjohtaja Marita Huttunen, marita.huttunen@kuopionravirata.fi ja p. 050 522 9799

Suomen Hippos ry, vt toimitusjohtaja Minna Mäenpää, minna.maenpaa@hippos.fi ja p. 040 511 2067