Hyppää sisältöön

Laskiaisrieha Teivossa tiistaina 28.2.

Teivossa vietetään koko perheen Laskiaisriehaa tiistaina 28.2. klo 15 alkaen. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Teivoon on hyvä bussiyhteys Tampereen keskustorilta, linjalla nro 80 pääset kätevästi Teivon pääportille!

”Haluamme järjestää koko perheen Laskiaisriehan, johon kaikilla on mahdollisuus osallistua. Yhdessä oloa, ulkoilua ja mukavaa tekemistä on luvassa vauvasta vaariin”, kertoo Teivossa TAKK:in työharjoittelua suorittava ja tapahtuman puuhanainen Päivi Mustajärvi.

Tässä tapahtumassa on yhdessä tekemisen meininki! Mukana ovat mm. kaupunkilehti Tamperelainen, Tampereen Lihajaloste ja Eläinavustaja. Monipuolisesta ohjelmasta vastaavat Pirkkalan-Lempäälän 4H-yhdistys, joiden kanssa järjestämme supersuosittuja kepparikisoja myös pitkin kesää, Vadelmatarhan aurinkoiset leppäkertut hoitavat lasten ja miksei aikuistenkin kasvomaalauspistettä, Aula LKV:n pisteellä lapset pääsevät mm. kokeilemaan golfia sekä Eläinavustajan avoimet ovet tarjoavat erilaisia koiranäytöksiä ja huippuna voit osallistua suloisten koiranpentujen tapaamiseen klo 17 alkaen. Koirakavereille on luvassa myös Hau Hau Championin jakamia tuotenäytteitä, joten eläinystävät ovat lämpimästi tervetulleita! Lisäksi mukana ovat Matkapojat, Likkojen lenkki, Leppäkosken Energia ja Kehitysvammaisten Palvelusäätiön Anna hetki perheelle –keräys.

”Erityiskiitoksen haluamme osoittaa Tampereen Lihajalosteelle, hihkaisee Päivi ja jatkaa: ”Soittelin Jake, Jarko, Niemisen kanssa ja juttelimme tulevasta tapahtumasta sekä ideastani paistaa makkaraa ihan oikealla nuotiolla! Itse maalaistalon tyttönä minulle se oli lapsena arkipäiväistä, mutta nykyajan kaupunkilaislapsille makkaranpaisto on varmasti hieno elämys. Tampereen Lihajaloste lähti mukaan Laskiaisriehaan hienolla panostuksella, nuotiolla paistetaan Tampereen Lihajalosteen grillimakkaraa ja myyntituotto lahjoitetaan lyhentämättömänä puolestaan Teivon ravinuorten toiminnan tukemiseksi”, kiittelee Päivi.
”Meillä on tapahtuman ajan auki myös kahvila, joten sämpylät ja munkit saa sitten sieltä”, Päivi jatkaa.

Viimepäivinä Teivossa on seurattu tarkkaan säätiedotuksia. Kevätauringon paistaessa oman haasteensa tuo raviradan pinnan sulaminen, mutta myös hupeneva lumi katsomoalueelta. Lumisadetta on joissain ennusteissa luvattu ja siitä iloitsee Päivi Mustajärvi. ”Kyllä Laskiaisriehassa pitää päästä myös pulkkamäkeen! Meillä on hurja mäki, jossa vauhdin hurmasta nauttivat varmasti myös isät. Lunta tarvitaan myös rekiajeluun, mutta jos lumitilanne näyttää huonolta ovat suomenhevosemme varautuneet ajeluttamaan kärryillä. Paikalla on pari ponia, joten talutusratsastusta on luvassa halukkaille!”, vinkkaa Päivi.

Laskiaisrieha päättyy ravien alkamiseen klo 18.00. Sisäänpääsy raveihin on 5 € aikuiselta, mutta paikalla jo olevilta
ei sisäänpääsymaksua tietenkään peritä. Ravintola Grand Prix´ssä on oma lasten menu, joten raveja seuraamaan
ja ruokailemaan voi siis jäädä huoletta koko perhe. Tämä kruunaa mukavan ulkoilupäivän myös perheen äitien
osalta, kun voi istua valmiiseen pöytään ja nauttia yhdessä hyvästä ruuasta.

Teivon ravikeskus, kaupunkilehti Tamperelainen, Tampereen Lihajaloste, Eläinavustaja ja kaikki mukana olevat
yhteistyökumppanit toivottavat kaikki perheet lämpimästi tervetulleiksi Laskiaisriehaan!

FB_28022017

Lisätietoa tapahtumasta Facebook/Teivon ravit, www.teivo.fi sekä
Teivon Ravikeskus
33420 Tampere
puh. 03 3154 481
teivo@teivo.fi