Hyppää sisältöön

Lappeenrannan raveissa palkittiin Lappeenrannan raviradan Vuoden Ystävänä Miina Tikka

Lappeenrannan raveissa palkittiin Lappeenrannan raviradan Vuoden Ystävänä Miina Tikka. Miina palkittiin 100 euron Hevoset Kaivarissa -stipendillä Lappeen sunnuntairaveissa.

- Miina on esimerkillisen positiivinen nuori ja aina iloinen ja ystävällinen niin muille ihmisille kuin myös poneille. Miina tunnetaan tunnollisuudestaan ja hän tekee hienoa työtä poniraviurheilun hyväksi liigaponi Jepen kanssa, perustelee valintaa Lappeen ravinuorten nuorisovastaava Jenna Hartikainen.

DSC_6548
Lappeen raviradan Vuoden Ystävä 2017 on Miina Tikka. Palkitsemassa Lappeen raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen.

Raviratojen nuorisovastaavat saivat valita oman radan ehdokkaaksi toiset huomioon ottavan, positiivisen, ystävällisen ja kannustavan kerholaisen, poniohjastajan, ohjaajan ja muutenkin esimerkillisesti raviyhteisössä toimivan kotiradan nuoren.

 

Ehdotuksia perusteluineen oli tullut Suomen Hippokseen määräaikaan mennessä kaikkiaan 11 ja näistä Gaalaraati valitsi yhden Young Power-gaalassa palkittavan, Vilja Kivisen Kouvolan ravinuorista. Vilja palkittiin Suomen Hippoksen 200 euron Hevoset Kaivarissa stipendillä, Vuoden Ystävä-kunniakirjalla ja muistoksi Vilja saa Hevoset Kaivarissa – Cityravit 2017 loimen. 

 

Tähän mennessä on jo palkittu myös Seinäjoen raviradan Vuoden Ystävä Oona Viita, Turun raviradan Vuoden Ystävä Anna Lähteenmäki, Tornion Vuoden Ystävä Maija Lamminparras sekä Joensuun raviradan Vuoden Ystävä Roosa Kervinen. Kaikki ehdokkaat tullaan palkitsemaan Suomen Hippoksen 100 euron Hevoset Kaivarissa-stipendillä kevään aikana omien ratojensa tapahtumissa. Stipendit luovutetaan Hevoset Kaivarissa -tapahtumassa järjestetyn hyväntekeväisyyshuutokaupan raviurheilun nuorisotoimintaan suunnatuista tuotoista.


Lisätietoja:

Lappeen ravirata¨
Jenna Hartikainen
040 829 11 39
lappeenravinuoret@gmail.com 

 

Suomen Hippos ry
Helena Hyvämäki-Mäenpää
040 6464609
helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi