Hyppää sisältöön

Lännen radat järjestävät kolmet kasvattajaravit maaliskuussa 2024

Lännen radat järjestävät kolmet kasvattajaravit maaliskuussa 2024. Nämä ravipäivät on omistettu erityisesti kaikille hevoskasvattajille ja raviurheilun ystäville, jotka haluavat kokoontua yhteen juhlistamaan hevosiaan, oppimaan ja tietenkin nauttimaan jännittävästä raviurheilusta. Luvassa on unohtumaton päivä täynnä vauhtia, voittoja ja verkostoitumista.

Hämeen Hevosjalostusliitto ry sekä Varsinais-Suomen Hevosjalostusliitto ry tarjoavat luentojen aikana pullakahvit. Merkitse tapahtumat kalenteriisi, ja kierrä alkavan kevään kunniaksi vaikka kaikki kolmet kasvattajaravit. Ilmoittaudu tapahtumiin klikkaamalla tästä.

  • Pilvenmäen ravirata ja hevosurheilukeskus, Forssa su 10.3.2024
  • Metsämäen ravirata. Turku pe 22.3.2024
  • Teivon Ravit, Tampere ti 26.3.2024

Forssa, Pilvenmäen ravirata, su 10.3. klo 11

Aloitamme päivän jo kello 11.00 erityisellä herkkupalalla: Hevossairauksien erikoiseläinlääkärit Marika Nevala-Posio ja Isa Hallman puhuvat tamman tiineytyksestä sekä tiineen tamman hoidosta. Isa Hallman on myös Kansainvälinen hevosten lisääntymistieteiden erikoislääkäri(dipl. ECAR), joka on erityisen harvinainen tutkinto koko Euroopassa. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus saada arvokasta tietoa ja vinkkejä tamman tiineyden hoitoon ja onnistuneeseen tiineyttämiseen suoraan alansa asiantuntijoilta. Luennon jälkeen Isa ja Marika avaavat juuri avautuneen hevosklinikan ovet yleisölle.

Lue lisää

Turku, Metsämäen ravirata, pe 22.3. klo 17

Turussa kasvattajaravien tunnelmaan pääset virittäytymään eläinlääkäri Kaisa Nivolan ja Qvidjan Anu Halmeen johdolla. He kertovat tamman varsomisesta ja pikkuvarsan hoidosta, antaen arvokkaita neuvoja ja vinkkejä varsojen hyvinvoinnin takaamiseksi.

Lue lisää

Tampere, Teivon ravirata, ti 26.3. klo 17

Eikä siinä vielä kaikki – tässä tapahtumassa pääset kuulemaan eläinlääkäri Riina Rekilän sekä eläinlääkäri Kristiina Ertolan luennon. He jakavat asiantuntemustaan ja kokemuksiaan, jotka ovat korvaamattomia jokaiselle kasvattajalle ja hevosenomistajalle.

Lue lisää