Hyppää sisältöön

Kysy raviurheilusta tänään Radio Suomessa

Mikä ihastuttaa tai vihastuttaa raviurheilussa? Kysy tai vinkkaa sinä - asiantuntijat vastaavat. Tällä kertaa Raviurheiluilta lähetetään lähes kolmen tunnin mittaisena suorana lähetyksenä heinäkuun lopulla Kuninkuusraveja isännöivän Teivon-raviradan tunnelmasta Tampereelta.

Tiistai-illan studiojoukkueessa ovat Kristiina Ertolan ja Matti Lakkiston lisäksi ainakin huippuhevosten valmennuksen ja hoidon parissa muun muassa Ranskassa pitkään työskennellyt ja edelleen raviperheen arkea pyörittävä ohjastaja Mika Forssin puoliso Marjo Kivimaa sekä kokenut ravitoimittaja Marko Lähteenmäki. Lähetystä johdattelevat Saila Mattila ja Jouko Vuolle.

Raviurheiluilta suorana Teivon tunnelmasta Tampereelta tiistaina 19.7 kello 18.06 -20.45.

Osallistu lähetykseen vaikka heti!

Puhelimella:
Suoran lähetyksen puhelinnumero on 0203-17 600. Puhelun hinta on lankapuhelimesta 8,21 snt/puhelu plus 2 snt. minuutilta, matkapuhelimesta soitettuna hinta on 8.21/puhelu+14,9 snt/minuutilta. Puheluita otetaan vastaan 19.7 kello 17.30 alkaen.

Tekstiviestillä:
Matkapuhelimen kautta voi lähettää kysymyksen tekstiviestinä, tekstiviestitunnus on RS TEEMAILTA kysymyksesi. Lähetä viesti numeroon 16149. Palvelu toimii seuraavilla liittymillä: Armas, DNA, Elisa, Kolumbus, Saunalahti, Sonera, TeleFinland, Zeroforty ja ÅMT (Ålands Mobiltelefon) ja hinta on 40 snt / viesti.

Sähköpostitse: Sähköpostiosoite on radio.suomi@yle.fi

Osallistumislomake sekä ohjeet löytyvät myös Radio Suomen nettisivuilla osoitteessa yle.fi/radiosuomi.

Raviurheiluilta - osa Suomen Radion kesää jo 10 vuoden ajan!