Hyppää sisältöön

Kuopion Ravinuoret palkittiin Vuoden 2018 nuorisokerhona Ravigaalassa

Kuopion Ravinuoret palkittiin viime viikonvaihteessa Seinäjoella järjestetyssä Ravigaalassa vuoden 2018 Nuorisokerhoksi. Kuopion aktiivisten nuorisotoimijoiden pitkäjänteinen, suunnitelmallinen ja laadukas lasten ja nuorten kerho – ja leiritoiminta sekä hyvin onnistuneet vuoden 2018 olivat palkitsemisen perusteita.

Kuopion Ravinuoret ovat jo pitkään tuottaneet raviurheilun nuorisotoimintaa, viime vuosina toiminta on laajentunut ja säännöllistynyt merkittävästi. Kuopiossa järjestettiin Ponikuninkuusravit elokuussa 2018, joka työllisti niin nuoria, raviradan työntekijöitä, toimihenkilöitä kuin talkoolaisia.  Yleisömäärä nousi kahden päivän aikana huikeaan 7000 henkilön lukemaan.


BEFF7EEA-0FD4-48D3-ADDE-5E685132F1E9
Palkintoa vastaanottamassa Kuopion raviradan toimitusjohtaja Marita Huttunen, nuorisovastaava Heini Korhonen, ponivastaava Noora Nykänen ja Kuopion raviradan hallituksen varapuheenjohtaja Olavi Haanketo. Kuva: Helena Hyvämäki-Mäenpää-Onhan tämä hieno tunnustus koko meidän tiimille kaikesta työstä, mitä vuoden aikaan olemme tehneet. Kuopion raviradalla on huippu porukka, jolla on mukava tehdä nuorisotoimintaa. Vuoden 2018 aikana on järjestetty niin Ponikuninkuusravit kuin kehitetty nuorisotoimintaa entistä laajemmin niin aloitteleville harrastajille kuin kilpaileville nuorille, muun muassa leirien, kurssien, kerhojen ja nuorteniltojen kautta. 


-Tänä vuonna jatkamme samaan malliin toiminnan kasvattamista ja vakauttamista, jotta meillä on entistä paremmat mahdollisuudet tarjota oppipolku ihan aloittelevasta harrastajasta poniohjastajaksi – kertoo Kuopion raviradan nuorisovastaava Heini Korhonen.


Nuorten oma Young Power -gaala järjestetään Vermossa lauantaina 9.2.2019 Lue lisää TÄSTÄLisätietoja:

Kuopion ravinuoret

nuorisovastaava Heini Korhonen 

P. 050 5747456

ravinuoret@kuopionravirata.fi

www.facebook.com/KuopionRavinuoret  

www.kuopionravirata.fi


Suomen Hippos

Helena Hyvämäki-Mäenpää

nuoristoiminnan koordinaattori

helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi

020 760 5246