Hyppää sisältöön

Kuopion Ponikuninkuusravien kävijäkyselyn tulokset on koottu

Ponikuninkuusravien kävijäkyselyn tulokset on koottu ja palkinnot arvottu kyselyyn osallistuneiden kesken. Suomen Hippos, Kuopion ravirata ja Kuopion Ravinuoret ovat toteuttaneet Kuopion Ponikuninkuusravien kävijäkyselyn tavoitteenaan kehittää jatkossakin tulevia Ponikuninkuusraveja mahdollisimman kävijäystävälliseksi.

IMG_9377


Kävijäkyselyyn vastasi yhteensä 109 kävijää, joista 87 % oli naisia ja 13 % oli miehiä. Suuri osa vastaajista oli nuoria alle 20 -vuotiaita. Kyselyn keskeisimpinä tuloksina ponikuninkuusravien kehittämistä ajatellen tapahtuman tunnelmaa piti hyvänä 89 % vastaajista. Yleisön mielestä oheistapahtumia oli riittävästi, asiakaspalvelu hyvää ja hintataso sopiva.

Kilpailijoina tapahtumaan osallistuneet pitivät palkintoseremonioita, varikkoalueen palveluita ja järjestelyitä hyvinä. Päälähtöjen ja muiden lähtöjen sarjamäärityksiä piti sopivina suurin osa kilpailijoina tapahtumaan osallistuneista.

Avoimissa vastauksissa kiiteltiin etenkin tapahtuman hyvää tunnelmaa ja oikeaa suurkilpailujen tuntua sekä toimivia järjestelyjä. Tulevaisuudessa Ponikuninkuusraveihin aikoo osallistua 80 % vastaajista. Kyselyn avoimessa palautteessa toivottiin Joensuun jatkavan samaan malliin iloisella asenteella. Vuoden 2019 Ponikuninkuusravit ravataan Joensuussa 10.-11.8.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvottiin palkinnot ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille ja onnea voittajille!


2 kpl kausikortteja Kuopion raviehin ja 4 kpl vapaalippuja Kuopion  76- raveihin 15.12.2018

4 kpl Suomen Hippoksen kausikortteja vuodelle 2019 (kausikorteilla on vapaa sisäänpääsy vuoden 2019 raveihin Kuninkuusravit ja Nordic King –tapahtumaa lukuun ottamatta.)

5 kpl SMO ry: n lahjoittamia bling bling -ajolaseja

10 kpl SPRY:n lahjoittamia Raviurheilun historia I-III cd-levyjä

4 kpl yllätyspalkintoja