Hyppää sisältöön

Kunkku laittaa kengät kierrätykseen – kengittä ajaminen sallittua 16.3. alkaen

Kengittä ajaminen ravikilpailussa on sallittua 16.3.–14.11.2019 ja sen tietää myös Kuninkuusravien maskotti Kunkku. Kunkku vierailee Kuninkuusravien videosarjan uusimmassa jaksossa jäteasemalla toiveenaan laittaa hevosenkengät kiertoon.

Kunkun seikkailujen aiemmat osat löydät Kuninkuusravien YouTube-kanavalta.

Kengittä ajaminen ravikilpailussa on sallittua 16.3.–14.11.2019. Valmentaja voi ilmoittaa hevosensa kengitystiedot Heppa-järjestelmässä ilmoittamisen yhteydessä, Oma Tallissa kohdassa kengitystietojen syöttö tai ravipaikalla sisäänkirjoituksessa.

Kengitystieto tulee olla ilmoitettuna ja tallennettuna Heppa‐järjestelmään kaikissa T-pelien kohdelähdöissä viimeistään 1 tunti ennen ensimmäisen kohdelähdön esittelyä ja muissa lähdöissä viimeistään 1 tunti ennen kyseisen lähdön esittelyä.

Kengitystiedon voi ilmoittaa ennen raveja suoraan Heppa-järjestelmässä Oma Tallin kohdassa kengitystietojen syöttö. Heppa‐järjestelmässä on mahdollisuus ilmoittaa kengitystiedot jo kilpailuun ilmoittamisen yhteydessä. Kengitystieto ilmoitetaan kuitenkin viimeistään sisäänkirjoituksessa ilmoittautumisen yhteydessä.