Hyppää sisältöön

Kunkkarinappi auttaa seuraamaan Kuninkuusraveihin tähtääviä hevosia

Kuninkuusravikandidaattien seuraaminen ennen kesän koitosta voi olla haastavaa. Rintaremmiin kiinnitettävä Kunkkarinappi kertoo, että valjakko tähtää Kuninkuusraveihin. Kuninkuusravit 100 vuotta kilpaillaan Jyväskylän Killerillä 26.-28. heinäkuuta.

Vuoden 2024 Kunkkarinapit tarjoaa Hööks

Kunkkarinappi on Kuninkuusravitunnuksella varustettu valjaisiin kiinnitettävä merkki, joka on tarkoitettu hevosille, jotka tähtäävät tämän vuoden pääkilpailuihin.

Kunkkarinappi lähetetään kaikille halukkaille, jotka pyrkivät mukaan Jyväskylän Kuninkuusravien päälähtöihin. Mukaanpääsystä ei tarvitse olla varmuutta. Kunkkarinapin avulla on tarkoitus erottaa kilpailuun pyrkivät hevoset muista samoissa lähdöissä kilpailevista hevosista.

Kunkkarinappi on samanlainen kuin vuonna 2021 Seinäjoella lanseerattu, joten vanhan merkin voi ottaa käyttöön – vaikka heti! Nappeja lähetetään kaikille, jotka ilmoittavat tähtäävänsä päälähtöihin.

Kunkkarinappi kiinnitetään ravikilpailuissa hevosen rintaremmiin. Siinä se ei häiritse hevosen suorittamista, mutta on näkyvällä paikalla. Tammojen merkki on pinkki ja oriitten merkki sininen.

Näin saat Kunkkarinapin

Kunkkarinapin saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kuninkuusravit@gmail.com

Kerrothan viestissä, mille hevoselle ja mihin osoitteeseen nappi lähetetään.

Kunkkarinapit on tarkoitettu ainoastaan tämän vuoden pääkilpailuihin pyrkiville hevosille.

Nappeja voi napata mukaan myös Killerin raviradalta 11.4. raveista alkaen.

 

Hööks Hevosurheilu on alallaan Skandinavian johtava yritys, jolla on laaja valikoima tuotteita hevoselle, ratsastajalle ja koiralle. Hööksin tarina sai alkunsa jo vuonna 1931 pienestä satulapajasta Eksjössä. Nykyään Hööksillä on laaja myymäläverkosto Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Lisäksi tuotteita myydään nettikaupassa.

www.hooks.fi 

@hooksofficial