Hyppää sisältöön

Kunkkarihuuma jatkuu viikonloppuna Killerin Ponikuninkuusraveilla

Raviurheilevan nuorison päätapahtuma Ponikuninkuusravit järjestetään Jyväskylän Killerin raviradalla 12.-13.8. Ravit alkavat molempina päivinä kello 12. Ponikuninkuusravit lähetään livenä Suomen Hippoksen Facebook –kanavalla ja Youtubessa.

Ponikuninkuusraveissa kilpaillaan kahden päivän aikana 21 lähdössä 211 ponin voimin. Viikonloppu huipentuu kuninkaallisiin seremonioihin, joissa palkitaan vuoden ponikuningas ja -kuningatar, sekä poni-ruhtinas ja -ruhtinatar.Ponikuninkuusravit järjestetään tänä vuonna 13. kerran. Ponikuninkuusraveissa omissa lähdöissään kilpailevat shetlanninponit sekä russponit.  Päälähtöjen parhaimpina palkitaan ponikuningas ja kuningatar, sekä ruhtinas ja ruhtinatar. 

Ponit
PonitKattedals Loke ja Kalle Väre sekä Kuningatarkilpailuun osallistuva Pomona II ja Mats Havulehto valmistautumassa viikonlopun Ponikuninkuuraveihin. Kuva: Lotta Kosonen
IMG_5198
Saaga S ja Köppinen tukevat Pikkuprinsessa 2017- lähtöä. Kuva: Helena Hyvämäki-Mäenpää


Kisakatsomo pystyyn viikonloppuna – seuraa viikonlopun Ponikuninkuusravit livenä netissä

Raviurheilevan nuorison päätapahtuma Ponikuninkuusravit lähetään livenä Suomen Hippoksen Facebook –kanavalla ja Youtubessa. Jos et jostain syystä pääse paikan päälle niin varaa popcornit ja limut ja kutsu parhaat kaverit kisakatsomoon kannustamaan omia suosikkejaan. Live-lähetykset alkavat molempina päivinä kello 12. Viikonloppu huipentuu kuninkaallisiin seremonioihin, joissa palkitaan vuoden ponikuningas ja -kuningatar, sekä poni-ruhtinas ja -ruhtinatar. Live-lähetyksen mahdollistavat yhteistyössä Veikkaus ja Suomen Hippos. Ponikuninkuusravit livenä 12. ja 13.8. klo 12.

Suomen Hippoksen Facebook  ->Linkitä https://www.facebook.com/Suomen-Hippos-ry-301528176550277/?fref=ts

Suomen Hippoksen Youtube  -> Linkitä: https://www.youtube.com/channel/UC6VVsxtjFhgCk0y2aYIGqdA


Ponikuninkuusravit järjestetään tänä vuonna 13. kerran ja Ponikuninkuusravien isäntänä toimii tällä kertaa Jyväskylän Killeri. Edellisen kerran Ponikuninkuusravit on järjestetty Jyväskylässä vuonna 2007. Ponikuninkuusraveissa omissa lähdöissään kilpailevat shetlanninponit sekä russponit. Poniravikilpailijoiden ja nuorisotoiminnan vuoden päätapahtumassa päälähtöjen parhaimpina palkitaan ponikuningas ja kuningatar, sekä ruhtinas ja ruhtinatar.


Jyväskylän ponikuninkuusravit järjestää yhteistyössä Keski-Suomen Ravirata, Keski-Suomen Hevosenomistajat, Keski-Suomen Hevosjalostusliitto ja alueen hevosystäväinseurat sekä Killerin ravinuoret. Poneista Potkua Nuorille -hanke tukee osaltaan Ponikuninkuusravien järjestämistä.

Tervetulioa koko perheen voimin kaikkien aikojen karnevaalihenkisiin Ponikuninkuusraveihin Killerille Jyväskylään 12.-13. elokuuta. Kilpailut alkavat molempina päivinä klo 12. Vapaa sisäänpääsy! 

Lisätietoja:

www.poninkuninkuusravit.fi

Sari Piirainen

Keski-Suomen Hevosjalostusliitto ry

Vesangantie 24

40630 Jyväskylä

puh. 010 321 0263, 040-849 6958

www.hevosjalostusliitot.fi/keskisuomi

Suomen Hippos ry

Helena Hyvämäki-Mäenpää

nuorisotoiminnan koordinaattori

040 6464 609

helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi