Hyppää sisältöön

Kuninkuusravien maskottin nimikilpailu käynnistyi

Kuninkuusravit saavat tänä vuonna maskotin. Pehmeä, liinaharjainen ja suomenhevosen mittojen mukainen tsemppaaja on vielä vailla nimeä. Nimikilpailu on käynnissä kuninkuusravien verkkosivuilla.

Mikä Kuninkuusravien maskotille nimeksi? Osallistu nimikilpailuun ja voita loma Rovaniemellä

Kuninkuusravit saavat uuden hahmon tänä kesänä, kun Rovaniemellä ravataan Kuninkuusravit heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Mikä kuvaisi parhaiten tätä liinaharjaista suomenhevosmaskottiamme? Suomenhevonen palvelee monipuolisilla ominaisuuksillaan hevosharrastuksen ja -urheilun lajeissa sekä osana hevosalan matkailu- ja hyvinvointipalveluja.

Suomenhevonen on keskikokoinen, sopusuhtainen ja hyväryhtinen. Luonteeltaan suomenhevonen on yhteistyöhaluinen, yritteliäs, toimiva ja nöyrä. Mikä olisi sopiva nimi kunkkarimaskotille?

Kerro ehdotuksesi täällä ja voita lomamatka Rovaniemelle.

Osallistumalla kilpailuun voit voittaa kahden hengen majoituksen haluamassasi Rovaniemeläisessä hotellissa haluamanasi ajankohtana. Kilpailu päättyy perjantaina 27.7.2018 ja Kunkkari maskotin nimi julkaistaan Rovaniemen Kuninkuusraveissa 2018. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Lisätietoja:

Rovaniemen ravirata

Puh. 020 779 2299