Hyppää sisältöön

Kuninkuusravien kisakatsomot levittäytyvät ympäri Suomea – tutustu eri paikkakuntien tarjontaan

Seinäjoen Kuninkuusraveihin 31.7-2.8. otetaan vain hyvin rajallinen määrä yleisöä eivätkä kaikki halukkaat pääse nauttimaan tunnelmista paikan päälle. Kuninkuusravien kisakatsomot levittäytyvät ympäri Suomea ja kunkkaritunnelmiin pääsee virittäytymään lukuisilla paikkakunnilla. Tutustu eri paikkakuntien tarjontaan!

Eri paikkakuntien kisakatsomot takaavat kunkkaritunnelman myös poikkeusvuonna. Kuva:Iita-Maria Ahtiainen

Kuninkuusravien kisakatsomoja järjestetään ympäri Suomea elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Vaikka et pääsisi Seinäjoelle paikan päälle, voit silti nauttia vuoden parhaimmista raveista yhdessä alueesi ravi-ihmisten kanssa. 


Useat raviradat järjestävät kisakatsomoja tarjoten samalla ravintolapalveluja yleisölle. Katso listasta lähin kisakatsomosi.  


Espoo/Helsinki 1.-2.8. 


Vermo Areena järjestää Kuninkuusravien kisakatsomon lauantaina ja sunnuntaina. 

Tapahtuma järjestetään ulkotiloissa, säävarauksella sisällä Vermo Areenan laajoissa katsomotiloissa, Street Bar Voltissa ja katsomoravintola Ravillassa. 


Liput myydään kahdelle sektorille. Kahden päivän ennakkolipun hinta 17e. Yhden päivät liput 10e. Parkkiliput 5e/päivä. Huom! Kahden päivän lippuja myynnissä vain ennakkoon. Molemmilta sektoreilta näkyvyys jättiscreenille. Sunnuntaina Kunkkariyleisöä saapuu tervehtimään kaksinkertainen ravikuningas Köppinen. 


Hankasalmi 31.7.-2.8. 


Hankasalmen raviradalla järjestetään Kuninkuusravien kisakatsomo koko viikonlopulle.  Raveja seurataan screeniltä. Tarjolla on pientä purtavaa ja terassi on auki. Lauantaina ja sunnuntaina on mahdollisuus ostaa myös VIP-lippu. Kahden päivän VIP-lippu sisältää sisäänpääsyt, ruokailut molempina päivinä ja hyvän näkymän screenille. 

Joensuu 1.-2.8. 


Joensuun raviradalla järjestetään Kuninkuusravien kisakatsomo terassiravintolassa. Kisakatsomo on auki molempina päivinä kello 13 alkaen ravien päättymiseen asti. Tarjolla on A-oikeuksin varustettu ravintola, kahvia, pullaa ja pientä suolaista. 

Jyväskylä 1.8. 


Killerin raviradalla järjestetään Kuninkuusravien kisakatsomo lauantaina 1.8. kello 12 alkaen. Paikan päällä grilliteltta ja kahvilapalvelut, Pubissa A-oikeudet. Pääsyliput (7 €) myydään ennakkoon Killerin verkkokaupassa. 


Lappeenranta 1.-2.8. 


Lappeenrannan raviradalla järjestetään Kuninkuusravien kisakatsomo Ravintola Rakuunassa molempina päivinä kello 13 alkaen.  


Lauantai 20 € 

Sisältää Äijäbuffan ja ruokajuoman. 


Sunnuntai 20 €  

Sisältää kesäbuffan ja ruokajuoman. 


Lippuja myydään raviradan yhteydessä toimivassa hevosvarusteliike Jannen Vaunussa, ja lippuja voi tiedustella myös suoraan raviradalta. Kisakatsomossa myynnissä Kuninkuusravien käsiohjelma.  


Oulu 1.-2.8. 


Äimäraution raviradalla järjestetään Kuninkuusravien kisakatsomo lauantaina ja sunnuntaina ravintola Äimän Hovissa. Ovet aukeavat molempina päivinä kello 13. 

 

Lauantai 17 € 

Sisältää Kunkkaribuffan ja ruokajuoman. 
 
Sunnuntai 20€ 

Sisältää kotiruokabuffetin ja ruokajuoman. 


Lippuja myydään 100 kpl / päivä. Molempien päivin lipun hintaan sisältyy Kuninkuusravien käsiohjelma. 


Tampere 1.-2.8. 


Teivon raviradalla Kuninkuusravien kisakatsomo järjestetään Teivonlinnassa. Kisakatsomo aukeaa lauantaina ja sunnuntaina kello 13, ja on auki ravien loppuun asti. Raveja seurataan isolta screeniltä, tarjolla on ruokaa ja juomaa, sekä mahdollisuus pelata Totoa. Teivonlinnaan on vapaa pääsy. 


Turku 1.-2.8. 


Metsämäen raviradalla järjestetään Kuninkuusravien kisakatsomo Ravintola Metsämäessä molempina päivinä kello 13 alkaen. 


Lauantai 18 € 

Sisältää siipibuffetin ja ruokajuoman. 


Sunnuntai 20 € 

Sisältää kotiruokalounaan ja ruokajuoman.  

 

Liput ovat myynnissä Metsämäki-sovelluksessa. Kuninkuusravien käsiohjelmia on myynnissä kisakatsomossa, ja kaikkien ennakkolipun Metsämäki-sovelluksesta ostaneiden kesken arvotaan Metsämäki-paita. 


Ylivieska 1.-2.8. 


Ylivieskan raviradalla järjestetään lauantaina ja sunnuntaina Kuninkuusravien kisakatsomo. Kisakatsomo tarjoaa myös ravintolapalvelut osallistujille. 


  

Haluatko oman Kuninkuusravien kisakatsomosi listalle? Ota yhteyttä hanna.narhinen@hippos.fi ja kerro, missä kisakatsomo sijaitsee, ja mitä palveluita on tarjolla kisakatsomon yleisölle.