Hyppää sisältöön

Kuninkuusraveille valittiin tiedottaja

Rovaniemen kuninkuusravien tiedotuksesta vastaa ravitoimittaja Jari-Pekka Rättyä. 30-vuotisen toimittajan uransa aikana Rättyä on työskennellyt useimmissa kuninkuusraveissa – useimmissa kirjoittavana toimittajana ja kaksissa viimeisimmissä MTV:n ja CMoren tv-lähetysten tuottajana. Nyt hän hyppää ”aidan toiselle puolelle” tiedottamaan raveista ja auttamaan mediaa työssään.


Jp_rattya
 Jari-Pekka Rättyä Kuva:Anu Leppänen

-Hienoa päästä kokemaan kuninkuusravit ihan uudessa roolissa ja ensimmäistä kertaa osana järjestäjäorganisaatiota. Varsinkin, kun Rovaniemen edelliset kunkkarit onnistuivat niin hienosti ja näiden uusienkin alla on erityisen hyvä pöhinä, Rättyä painottaa.

Vaikka mies itse on Espoosta, Rovaniemi ja rovaniemeläiset ovat hänelle entuudestaan hyvin tuttuja.

-Vetämilläni hevoskimpoilla oli Rovaniemellä ja muuallakin Lapissa hevosia toista kymmentä vuotta, ja pohjoisen raviurheilu tuli sinä aikana tutuksi. Mäntyvaaraan tulo on kuin palaisi kotiin, hän iloitsee.

Jari-Pekka Rättyää voi lähestyä kaikissa kuninkuusravien tiedotukseen ja median työskentelyyn liittyvissä asioissa, puhelin 0400 137 458 ja sähköposti jari-pekka.rattya@kunkkarit.fi.