Hyppää sisältöön

Kummihevoskampanja käynnistyy jälleen ensi vuoden alusta – ilmoittaudu mukaan!

Laajaa kiitosta vuonna 2015 saanut Kummihevoskampanja jatkaa vuonna 2017 käynnistyen 1.1. Hanke on vapaaehtoistyökampanja, jossa kummihevoset tuovat lämpöä ja iloa sellaisille ihmisille, jotka eivät hevosia muuten arjessaan tapaisi. Kummihevosten kohteina on vanhainkoteja, lastentarhoja, kouluja ja yrityksiä. Kummihevoset vierailevat tervehtimässä kummejaan ja lähettävät kampanjan ajan tervehdyksiä arjestaan.

Vapaaehtoistyön voimannäytteen ja ensimmäisen Kummihevoskampanjan Mahdollisuuksien Hevonen nuorisotyön vastuuryhmä toteutti syksyllä 2015. Tuolloin 162 hevosta ilahdutti kummikohteitaan lähes 500 tapaamisen muodossa. Kummihevosia oli pääkaupunkiseudulta Lappiin saakka, niin pienillä kuin isoilla paikkakunnilla.

Kampanjassa on mukana hevosalan harrastajia ja ammattilaisia kaikista lajeista. Kummihevonen voi olla lämminveriravuri, kilpaestehevonen tai vaikka terapiahevonen. Tärkeintä kaikessa on se lämpö, ilo ja hyvä olo, mitä hevoset levittävät ympärilleen. Kampanja jatkuu läpi kevään Hevoset Kaivarissa-tapahtumaan 21.5.2017 saakka, jossa järjestetään kummihevosten taustajoukoille yhteinen kiitostilaisuus.

Kummihevonen Facebookissa

Ilmoittautumisohjeet ja lisätietoja tästä linkistä

Lisätietoja:
Emmi Korpiola, emmi.korpiola@gmail.com - Suomen Ratsastajainliitto, Nuoret päättäjät
Helena Hyvämäki - Mäenpää, helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi - Suomen Hippos
Erja Mattila, erja.mattila@hippolis.fi - Hippolis
Sanna Sassi, sanna.sassi@ratsastus.fi - Suomen Ratsastajainliitto

Kummihevoskampanja on Mahdollisuuksien Hevonen nuorisotyön vastuuryhmän hanke. Sen ovat mahdollistaneet Suomen Hippos ry, Suomen Ratsastajainliitto ry ja Hevosalan kehittämiskeskus Hippolis ry. Kampanja on osa Suomi 100-juhlavuotta.
Kummihevonen_logo_p