Hyppää sisältöön

Koskelan Akselin hoitaja Sanna Taimela palkittiin Vieremän raveissa

Koskelan Akselin hoitaja Sanna Taimela palkittiin lauantaina 26.5. kotiradallaan Vieremällä T76-rveissa hienosta panoksestaan Talli Pohjantähden alla – hyväntekeväisyysprojektissa. Suomen Hippos, raviurheilun nuorisotoiminta, Talli Pohjantähden edustajisto ja raviurheileva nuoriso ympäri Suomen kiittää Sanna Taimelaa hienosta työstä Koskelan Akselin hoitajana.

sann2
Sanna Taimela palkittiin Vieremän raveissa työstään Koskelan Akselin hoitajana. Kuva: Arja Kauhanen

Suuret kiitokset kuuluvat myös Akselin omistajille, valmennustiimille, kimppatallin osakkaille sekä Koskelan Akselille. Akseli kokosi hienon hyväntekeväisyyspotin ja toi raviurheiluun suuren määrän unohtumattomia elämyksiä ja hyvää mieltä.

-Nyt on hyvä aika muistaa tärkeää henkilöä hyväntekeväisyysprojektin taustalla. Hevosenhoitajalla on suuri ja tärkeä rooli hevosen elämässä - niin myös Koskelan Akselin hoitajalla Sanna Taimelalla.

-Suuri kiitos Dahlia-tallilla Iisalmessa hevosenhoitajana työskentelevälle Sannalle yhtenä tärkeänä osana Koskelan Akseli -projektin mahdollistajista. Sanna tekee hienoa työtä hevosenhoitajana, kiittää Suomen Hippoksen nuorisotoiminnan koordinaattori Helena Hyvämäki-Mäenpää.

- Hyväntekeväisyysvuodesta jäi mieleen paljon hyviä muistoja. Raveihin oli kiva tulla kun sai Akselin kanssa tavata uusia innokkaita, ihania ja Akselista aidosti kiinnostuneita ihmisiä. Tappionkaan jälkeen ei tullut moitteita.

- Olen ollut  yhteensä n. 20 vuotta vuotta Dahlia -tallilla töissä. Olen saanut hoitaa ja kasvaa monen aivan huippuhevosen kanssa ja .Akseli kuuluu näihin. Voittajaesittelyihin pääseminen ei ole tärkeintä, teen tätä työtä ihailusta ja rakkaudesta upeisiin eläimiin, hevosiin.

- Vuoden parhaita hetkiä raveissa oli voitto kotiradalla Vieremällä vuosi sitten. Parasta kuitenkin on elää Akselin kanssa arkielämää tallilla. Iso kiitos muistamisesta ja Akselin kuvasta, toivottavasti kimppalaiset käyvät jatkossakin meitä moikkaamassa, toivoo Sanna Taimela palkitsemisen jälkeisissä tunnelmissa.

T76 V Sanna Taimela 0518 KaiJäd-1772
Sanna Taimelaa Vieremän raveissa palkitsemassa oli Suomen Hippoksen valtuuskunnan puheenjohtaja Olavi Haanketo ja Suomen Hippoksen hallituksen jäsen Hannu Nivola. Kuva: Kai Jäderholm

Arja Korpiniemen ja Eero Matikaisen omistama sekä Jukka-Pekka Kauhasen valmentama ja ohjastama Koskelan Akseli starttasi illan raveissa lähdössä kahdeksan. Akseli laukkasi 200 metriä ennen maalia ja kiri laukan jälkeen vielä hyvin viidenneksi ajalla 1.24,6.

Talli Pohjantähden alla vuokrasi vuoden 2017 ajaksi Koskelan Akselin hyväntekeväisyystoimintaan. Vuoden vaihteessa päättynyt projekti toi raviurheilun nuorisotoiminnan hyväksi jaettavaa yhteensä 15 900 euroa. Projektin tuotot on jaettu tukena raviratojen nuorisotoimintaan ja nuorisotapahtumien järjestämiseen ja stipendejä on jaossa vielä tämän kesän aikana.