Hyppää sisältöön

Koskelan Akseli Ylivieskassa ja Vermon Kuninkuuraveissa

Koskelan Akselin alkuvuosi raviurheilun nuorisotoiminnan hyväntekeväisyyshevosena Talli Pohjantähden nimissä on sujunut hienosti. Startteja tälle vuodelle on kertynyt yhteensä yhdeksän, joista viisi voittoa ja kaksi kolmosta. Juostua rahaa Koskelan Akselilla on tänä vuonna jo 26 750€.

Raviurheilun nuorisotoiminnan hyväntekeväisyyshevonen Koskelan Akseli starttaa lauantaina 29.7. Ylivieskan T76-raveissa sekä lauantaina 5.8. Vermon Kuninkuuraveissa.

Ylivieskassa Koskelan Akselia ohjastaa Jukka Torvinen ruunan valmentajan  Jukka-Pekka Kauhasen ollessa perheineen sukujuhlissa. Ruuna starttaa lauantaina 29.7. päivän 11. lähdössä numerolla yhdeksän ja lähtö ajetaan tasoitusajona. 

Vermon kuninkuusraveissa lauantaina 5.8.  Koskelan Akseli saa kärryilleen taas Jukka-Pekka Kauhasen päivän 9. lähdössä. Enintään 80 000 euron ryhmälähdössä Akseli starttaa auton takaa radalta  kahdeksan.. 

IMG_2952
Koskelan Akseli ja Jukka-Pekka Kauhanen Mikkelissä 15.7.2017. Kuva: Helena Hyvämäki-Mäenpää

IMG_2898
Koskelan Akseli ja Jukka-Pekka Kauhanen Mikkelissä 15.7.2017 Talli Pohjantähden osakkaiden tapaamisessa. Kuva: Helena Hyvämäki-Mäenpää

Ylivieska 29.7
Vermo 5.8.


Koskelan Akseli on raviurheilun nuorisotoiminnan hyväntekeväisyyshevonen. Talli Pohjantähden alla on liisannut Koskelan Akselin omistajiltaan Arja Korpiniemeltä ja Eero Matikaiselta vuoden 2017 ajaksi.  Koskelan Akselia valmentaa ja ohjastaa Jukka-Pekka Kauhanen ja ruuna on valmennuksessa Dahlia-tallilla Iisalmessa.


Talli Pohjantähden alla- osuuksia ehtii vielä lunastamaan 50 euron arvoisina osuuksina. Maksu sisältää kimpan osakkuuden vuoden 2017 ajaksi ja muita kuluja ei osakkaalle synny. Hevosen kuukausikulujen jälkeen jäljellä jääneet tuotot lahjoitetaan jaettavaksi vuosien 2017 ja 2018 aikana valtakunnalliseen raviratojen nuorisotoimintaan. Projekti on yksi itsenäisyyden juhlavuoden Mahdollisuuksien hevonen -teoista ja sitä tukevat Suomen Hippos ry ja Hankkija Oy. Tervetuloa mukaan hyvänmielen projektiin ja seuraamaan Koskelan Akselin hienoa uraa niin kotitallissa kuin raviradoillakin! Lisätietoja Koskelan Akselista löytyy sivuilta www.hippos.fi/koskelanakseli sekä Koskelan Akselin omilta Facebook-sivulta.

Lisätietoja:
Suomen Hippos ry
Helena Hyvämäki-Mäenpää
nuorisotoiminnan koordinaattori
040 6464 609
helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi