Hyppää sisältöön

Koskelan Akseli starttaa Kaustisen T76-raveissa

Raviurheilun nuorisotoiminnan hyväntekeväisyysravuri Koskelan Akseli starttaa lauantaina 15.4. Kaustisen T76-kierroksella. Jukka-Pekka Kauhasen valmentamaa ruunaa ohjastaa Tapio Perttunen ja ruuna lähtee kuudennen lähdön ennakkosuosikkina matkaan radalta kolme.

Koskelan Akseli on jo lunastanut paikkansa Suomen Cupin finaaliin, jossa se tavoittelee 29. huhtikuuta Lahdessa 15 000 euron palkintopottia. Ruuna on startannut vasta kaksi kertaa hyväntekeväisyystallin nimiin ja tilillä on jo yhteensä kaksi voittoa Jyväskylästä ja Ylivieskasta.

Valmentaja Jukka-Pekka Kauhanen lähtee hyvillä mielin matkaan Kaustilselle. Startti on yksi muiden joukossa, kilpailubalanssiin Kauhanen on  tehnyt muutoksia ja  ruuna juoksee Kaustisella ilman etukenkiä. 

Koskelan Akselin nettisivut: www.hippos.fi/koskelanakseli Koskelan Akselin facebook-sivut: Koskelan Akseli

Koskelan Akseli on raviurheilun nuorisotoiminnan hyväntekeväisyyravuri. Menestyshevonen kilpailee vuoden 2017 ajan Talli Pohjantähden alla- nimissä. Talli Pohjantähden alla on liisannut Koskelan Akselin omistajiltaan Arja Korpiniemeltä ja Eero Matikaiselta  vuoden 2017 ajaksi. Koskelan Akselia valmentaa ja ohjastaa Jukka- Pekka Kauhanen ja ruuna on valmennuksessa Dahlia-tallilla Iisalmessa.


Talli Pohjantähden alla- osuuksia ehtii vielä lunastamaan 50 euron arvoisina osuuksina. Maksu sisältää kimpan osakkuuden vuoden 2017 ajaksi ja muita kuluja ei osakkaalle synny. Hevosen kuukausikulujen jälkeen jäljellä jääneet tuotot lahjoitetaan haettavaksi vuosien 2017 ja 2018 aikana valtakunnalliseen raviratojen nuorisotoimintaan. Projekti on yksi itsenäisyyden juhlavuoden Mahdollisuuksien hevonen -teoista ja sitä tukevat Suomen Hippos ry ja Hankkija Oy.