Hyppää sisältöön

Kolmesataa vapaaehtoista ilmoittautui Hevoset Kaivarissa-tapahtumaan

Ilmoittautuminen Hevoset Kaivarissa-tapahtuman vapaaehtoistöihin päättyi viime tiistaina, ja mukaan ilmoittautui ilahduttavasti noin 300 henkilöä. Vapaaehtoisia tarvitaan muun muassa ravintolapalveluihin, järjestyksenvalvontatehtäviin ja monenlaisiin juokseviin asioihin, joita ainutlaatuisessa hevosalan yhteistapahtumassa riittää.

Vapaaehtoisiksi ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse lisätietoja viimeistään maaliskuussa. Järjestyksenvalvojakursseille ilmoittautuneille informoidaan erikseen kurssien ajankohdista ja paikoista. Mahdollisimman monelle pyritään löytämään mielekkäitä tehtäviä, mutta jokaiselle halukkaalle ei välttämättä pystytä töitä lupaamaan. Kaikki ilmoittautuneet saavat sähköpostitse lisäinfoa kevään aikana.

"Ilmoittautuneiden määrä on hyvä osoitus siitä, että Kaivarin tapahtuma on otettu yhteiseksi asiaksi hevosalalla. Tapahtuma tehdään yhteistyönä eri hevoslajien kesken ja monenlaista osaamista tarvitaan", Suomen Ratsastajainliiton pääsihteeri Fred Sundwall kiittelee.

Hevoset Kaivarissa-tapahtuma järjestetään 20.-21. toukokuuta Helsingin Kaivopuistossa. Tapahtumaan tulee Suomi 100-hengessä sata hevosta ja hevosurheilun eri lajit esittäytyvät näytösten ja kilpailuiden voimin. Koko perheen ilmaistapahtumassa järjestetään muun muassa Suomen ensimmäiset cityravit.

hevosetkaivarissakuva