Hyppää sisältöön

Kirsi Mikkonen aloittaa Kainuun raviradan nuorisovastaavana

Kajaanissa käynnistyy tammikuun lopulla nuorisotoiminta ja ponikerhot uudelleen muutaman vuoden tauon jälkeen. Tarkoituksena on saada hevosista ja raviurheilusta kiinnostuneita lapsia ja nuoria toimintaan mukaan iästä riippumatta. Kainuun ravinuorten ensimmäinen kokoontuminen järjestetään lauantaina 21.tammikuuta klo 15.00 Kainuun Raviradan VIP-ravintolassa.

KirsiM1
Kirsi Mikkonen

Kerhotoiminnan vetäjänä aloittaa Kainuun raviradan nuorisovastaava, kajaanilainen 33-vuotias Kirsi Mikkonen. Omia hevosia Kirsillä on ollut useita, sekä ratsuja että ravureita.

-Toivoisin toimintaan mukaan mahdollisimman paljon uusia hevoshulluja ja kerhotoiminta tarjoaakin matalan kynnyksen päästä tutustumaan raviurheiluun ja ravihevosiin. Raviponeja Kajaanissa on tällä hetkellä vielä vähän ja toiveena onkin, että nuorisotoiminta saisi aktiiviset lapset ja nuoret mukaan myös oman ponin kanssa.


Kirsi osallistui joulukuussa Suomen Hippoksen  järjestämille nuorisovastaavien kehittämispäiville Jyväskylässä ja on toiminut jo vuodesta 2014 Kainuun Hevosjalostusliiton toiminnanjohtajana. Kerhossa on tarkoituksena tutustua raviurheiluun erityisesti ponien kautta. Kerhossa toimitaan lasten toiveita kuunnellen ja käytännössä toimintaan tutustuttaessa käydään lähitalleilla tai touhutaan omien ponien kanssa raviradan varikolla. Kajaanin ravikausi joittuu touko-lokakuulle, jolloin toimintaa on myös ravipäivinä. 

Lisätietoja:               
Kirsi Mikkonen
toiminnanjohtaja/nuorisovastaava

Kainuun Hevosjalostusliitto ry

044 361 7193

ravinuoret@kainuunravirata.fi

www.kainuunravirata.com

 

Helena Hyvämäki-Mäenpää

nuorisovastaava

Suomen Hippos ry

020 760 5246

helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi

www.hippos.fi