Hyppää sisältöön

Kilpailukalenterin suunnittelua helpottava Sarjakone on julkaistu

 Hippoksen Oma Talli -palvelusta löytyvä Sarjakone helpottaa ravihevosen kilpailukalenterin laatimista. Sarjakoneen ja muiden Oma Talli -palveluiden käyttöä esittelevä webinaari järjestetään keskiviikkona 21. huhtikuulta kello 13.00.

Työkaluun kirjaudutaan omia Heppa-tunnuksia käyttämällä, ja sarjakoneesta pystyt suunnittelemaan sarjoja kaikille omille hevosillesi. Hakukoneen avulla sarjojen haku onnistuu ajankohdan, ratojen, lähtötavan, voittosumman sekä monien muiden lisäkriteerien avulla.

Sarjakone esittää hakutuloksissa ensin sarjat, jotka ovat sen mielestä kaikista kiinnostavimpia. Kiinnostavat sarjat perustuvat hevosen voittosummaan, eli kone pyrkii jättämään hakukriteerien ulkopuolelle sarjoja jotka eivät ole välttämättä kiinnostavia. Sopivan sarjan löydyttyä voi sarjan tallentaa kilpailukalenteriin.

Sarjakone ei ilmoita hevosta starttiin, mutta se toimii erinomaisena apuvälineenä. Jos haluat poistaa tietyn sarjan omasta kilpailukalenterista, onnistuu se helposti. Kilpailukalenteria voi laatia vain hevosen valmentaja, mutta myös omistajat voivat etsiä omalle hevoselleen sarjoja koneen avulla.

Sarjakoneen ja muiden Oma Talli –palveluiden käyttöä käsittelevä koulutuswebinaari järjestetään keskiviikkona 21.4. kello 13.00. Palveluiden käytössä opastaa Hippoksen tietohallintopäällikkö Jukka Niskanen.

Teams-palvelussa järjestettävään koulutukseen pääset osallistumaan täältä.

Linkki Hippoksen Oma Talli -palveluun.

Lyhyen esittelyvideon Sarjakoneen käytöstä löydät Hippoksen Youtube-kanavalta.

Lisätty 21.4.2021 8.08: Tarkennus kilpailukalenterin laatimisesta