Hyppää sisältöön

Kilpailijoilla mahdollisuus vaikuttaa Ponikuninkuusravien sarjatarjontaan

Kilpailijoilla on nyt mahdollisuus vaikuttaa Kaustisella 12.-13.9. ajettavien Ponikuninkuusravien sarjatarjontaan. Päälähtöjen lisäksi Ponikuninkuusraveissa ajetaan viisi oheislähtöä molempina päivinä.

Kuva: Hippos

Kaustisen ravirata ja Suomen Hippos suunnittelevat parhaillaan sarjatarjontaa Kaustisen syyskuun 12.-13. päivä ajettaviin Ponikuninkuusraveihin.

Kilpailijoilla on nyt mahdollisuus vaikuttaa Ponikuninkuusravien oheislähtöjen sarjatarjontaan kommentoimalla sopivaa sarjaa Kaustisen ponikuninkuusravien Facebook-sivun tilapäivityksessä.

Jos kommenteista löytyy jo valmiiksi sopiva sarja, riittää kun tykkää siitä. Tavoitteena on tarjota molempina päivinä kymmenen sarjaa, joista viisi on päälähtöjä (Ponikuningatar, Ponikuninkuus, Poniruhtinatar, Poniruhtinas ja Pikkuprinsessa/Pikkukunkku). Näiden lisäksi molempina päivinä tarjotaan viisi oheislähtöä.

Sarjaehdotuksia otetaan vastaan molempien kategorioiden sarjoihin, jotta sarjatarjonta voidaan suunnitella mahdollisimman kattavaksi kilpailijoita ajatellen.

Suomen Hippoksen sarjapankista saa apua sarjamäärityksiin:Lisätiedot:

Anni Järvinen
anni.jarvinen@hippos.fi
+358 40 505 1963