Hyppää sisältöön

Kiinnostaako ravivalmennus? Vielä ehdit ilmoittautua seuraavaan Ravivalmentajan polku -koulutukseen Ypäjälle

Ypäjän Hevosopisto ja Suomen Hippos ylpeänä esittelevät: ravivalmentajan polku kohti uusia taitoja sekä menestystä. Seuraava lisenssikoulutus pureutuu käytännön valmennukseen. Koulutus järjestetään Hevosopistolla 31.5.–2.6. Ilmoittautuminen päättyy tämän viikon sunnuntaina 19.5.

ypäjä tiedote

Ravivalmennuskoulutuksissa keskitytään yhteen aiheeseen syventyen parin–kolmen päivän ajan. Koulutukset ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, joten voit käydä niistä vain itsellesi tarpeelliset.

Suomen Hippos tukee koulutusta lisenssihaltijoiden puolesta 100 eurolla/koulutus. Tämän voit vähentää suoraan hinnasta. Tuen edellytyksenä on, että osallistuja omaa jonkun Hippoksen lisenssin: omistaja-, valmentaja-, ohjastaja- tai ponilisenssin. Koulutuksiin osallistuminen on kuitenkin mahdollista myös ilman lisenssiä, jolloin osallistuja maksaa koko kurssimaksun itse.

Koulutus sopii niin ammatti- kuin harrastajavalmentajille, hevosenomistajille tai -hoitajille sekä muille asiasta kiinnostuneille. Koulutukset järjestetään Ypäjällä, Hevosopistolla. Lisätietoja Hevosopiston nettisivuilta.

Käytännön valmennus 31.5.–2.6. Tehdään hevoselle ratatesti käyttäen nykyaikaisia valmennuksen apuvälineitä, analysoidaan testin tulokset ja tehdään niiden perusteella hevoselle valmennussuunnitelma. Ilmoittautumaan pääset täältä

Valmentajan vastuu ja hevosen kilpailuttaminen 4.–6.10.

Vammojen hoito ja tarttuvat taudit 25.– 27.10. 

Yrittäminen hevosalalla 15.–17.11.

Lisätietoja:

Eeva Karvonen
Ravipalvelupäällikkö
Ypäjän Hevosopisto
eeva.karvonen@hevosopisto.fi
0400 898 353

Erja Mattila
Koordinaattori
Hippolis
erja.mattila@hippolis.fi
045 111 7754