Hyppää sisältöön

Kestävä suomenhevonen luento Oulussa 15.6.

Suomenhevonen osa elävää maaseutua-hanke järjestää Oulun raviradan katsomossa luennon aiheesta kestävä suomenhevonen. Luento järjestetään torstaina 15. kesäkuuta klo 17.00-21.00.

Lukuisien menestyvien suomenhevosten kasvattaja Toini Immonen puhuu jalostuksen ja kasvatuksen näkökulmasta, kun tavoitteena on kestävä suomenhevonen. Ravivalmentaja Markus Porokka tunnetaan Vixenin ja Koivikon Kallen valmentajana ja hän kertoo, mitä asioita tulisi huomioida suomenhevosen valmennuksessa, kun luodaan kestävää ravihevosta.


Lisätietoja hankkeesta löydät Oulun raviradan nettisivuilta: www.oulunravit.fi tai Suomenhevonen osa elävää maaseutua- hankkeen facebook-sivuilta.


 

Pohjolan Hevosystävien Suomenhevonen – osana elävää maaseutua-hankkeella pyritään lisäämään suomenhevosen kasvatusta ja innostamaan yrittäjämäisen kasvatustoiminnan lisäämiseen. Pyritään aktivoimaan alueen yrittäjiä panostamaan suomenhevosiin yritystoiminnassaan ja löytämään suomenhevosen monipuoliset käyttömahdollisuudet. Samalla pyrimme paneutumaan niihin asioihin, millä voisimme turvata kansallisrotumme tulevaisuuden myös taloudellisesti vaikeina aikoina, koska hevosala luo työpaikkoja maaseudulle.  Hankkeen rahoitus tulee ELY-keskukselta Maaseudun kehittämisrahastosta.