Hyppää sisältöön

Kesätyöntekijä Raviurheilupalvelut –osastolle – hakemukset 27.4. mennessä

Suomen Hippos ry hakee Espoon Leppävaarassa sijaitsevalle toimistolle kesätyöntekijää 4.6. -17.8.2018 väliselle ajalle. Työtehtäviin kuuluu Raviurheilupalvelut -osaston kesälomatuuraukset sekä Suomen Hippoksen nuorisotoiminnan koordinaattorin loma-ajan sijaistaminen.

Odotamme sinulta hyvää raviurheilun tuntemusta, vastuullisuutta, hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja, positiivista asennetta ja reipasta työotetta. Eduksi katsotaan nuorisoalan tai muu soveltuva koulutus ja työkokemus.

Lisätietoja:

Kilpailupäällikkö Tuomo Pekonen, 040 557 3889 tai Tuomo Pekonen tuomo.pekonen@hippos.fi
Nuorisotoiminnan koordinaattori Helena Hyvämäki-Mäenpää, puh. 040 6464 609 tai helena.hyvamaki@hippos.fi

Hakeminen:
Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen tulee toimittaa sähköpostitse 27.4. mennessä kilpailupäällikkö Tuomo Pekoselle tuomo.pekonen@hippos.fi


Suomen Hippos ry on valtakunnallinen raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö, johon kuuluu 131 jäsenyhteisöä. Suomessa on 74 400 hevosta. Keskusjärjestö pitää rekisteriä ja kantakirjaa kaikista Suomessa kasvatettavista hevosroduista, johtaa ja valvoo ravikilpailutoimintaa sekä harjoittaa koulutus-, järjestö- ja julkaisutoimintaa. Suomen Hippos ry omistaa Suomen Hevosurheilulehti Oy:n.