Hyppää sisältöön

Keppihevosnäyttely oli menestys

Viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa järjestettiin ensimmäistä kertaa Helsinki Horse Fair – messut. Yhdeksi messujen kohokohdaksi nousi lapsille suunnattu keppihevosnäyttely. Suomen Hippoksen ja Suomen Ratsastajainliiton yhteistyössä järjestämä näyttely keräsi molempina päivinä paikalle hurjan määrän keppihevostelijoita. Lauantain näyttelyyn ilmoittautui 70 nuorta ja sunnuntaina jopa 90 Keppihevosen omistajaa. Tapahtuman juontajana toimi lapsille tuttu tv-persoona Kana. Tuomaristo muodostui Suomen Hippoksen, Suomen Ratsastajainliiton ja Suomen 4H-liiton edustajista. Jokainen osallistuja palkittiin ja parhaimmat poistuivat paikalta näyttelyihin kuuluvien ruusukkeiden kera. Myös erikoismainintoja jaettiin persoonallisimmille keppihevosille. Osallistujien määrä yllätti myös järjestäjät.
- Tämä on hyvä merkki siitä, että hevonen herättää edelleen kiinnostusta nuorten parissa. Hevosala on jatkuvassa kasvussa ja toivomme myös keppihevostelevien nuorien joku päivä toimivan oikeiden hevosten parissa, Suomen Hippoksen nuorisovastaava Elina Hirvonen kertoo.


Keppihevosnäyttelyitä tullaan järjestämään myös jatkossa ja niiden toivotaan tuovan lisää innostuneita harrastajia hevosalanpariin.

HHF-messut2011


- Hevoset ovat kasvattava, vastuuta kehittävä ja hyvä tavoitteellinen harrastus, Hirvonen tiivistää.