Hyppää sisältöön

Kavioliigan yleisöäänestys käynnissä – Äänestä oma suosikkisi Grand Prix’hin

Kavioliigan ensimmäiset Grand Prix’t ajetaan Vermossa ja Seinäjoella lauantaina 16. marraskuuta. Kavioliiga-kauden aikana juostaan 18 osakilpailua ja kolme Grand Prix –lähtöä sekä lämminverisille että kylmäverisille. Kuuden ensimmäisen osakilpailun jälkeen yhdeksän eniten pisteitä kerännyttä hevosta sai suoran paikan syksyn Kavioliiga Grand Prix’hin. Kymmenes hevonen selviää sekä lämminveristen että kylmäveristen sarjassa yleisöäänestyksellä.

Religious on yksi yleisöäänestyksen hevosista. Kuva: Iita-Maria Ahtiainen

Yleisöäänestys on käynnissä maanantaiaamuun kello 9 asti. Äänestyksessä on mukana kolme lämminveristä ja kolme kylmäveristä. Kavioliiga Grand Prix’n yleisöäänestyksen järjestävät yhteistyössä Suomen Hippos ja Ilta-Sanomat.

Lämminveristen Kavioliiga Grand Prix’hin Vermoon 16.11. suoran paikan lunastivat pistejärjestyksessä Lexus Dream, Chief Orlando, Workout Wonder, Sobel Conway, Bret Boko, Mr Golden Quick, Willow Pride, Stoneisle Ocean ja Seabiscuit.

Yleisöäänestyksen kautta Grand Prix’hin paikkaa hakevat lämminverisistä Callela Lisbeth, Pajas Face ja Religious. Lue hevosten tarkemmat esittelyt ja osallistu äänestykseen Ilta-Sanomien sivuilla.

Kylmäveristen Kavioliiga Grand Prix’hin Seinäjoelle 16.11. suoran paikan lunastivat pistejärjestyksessä Josveis, Vixen, Koskelan Akseli, Välähdys, Vinksa, Joriini, Nopsan Vauhti, Polara ja Larvan Hurmos.

Yleisöäänestyksessä Grand Prix -paikkaa hakevat kylmäverisistä Metkutus, Rapin Aatos ja Rokin Maxi. Lue hevosten tarkemmat esittelyt ja osallistu äänestykseen Ilta-Sanomien sivuilla.

Tutustu Kavioliigaan osoitteessa kavioliiga.fi

Kavioliigan Pistepörsseihin pääset tästä.