Hyppää sisältöön

Kavioliiga-kauden toisen kolmanneksen osakilpailukalenteri julkaistiin

Osakilpailut ennen toista Kavioliiga Grand Prix’ta on julkaistu. Kauden 2019–2020 toinen Kavioliiga Grand Prix kilpaillaan Lahden Jokimaalla 29. helmikuuta. Kutakin Kavioliiga Grand Prix’ta edeltää kuusi osakilpailua.

Yhdeksän osakilpailuista eniten pisteitä kerännyttä hevosta sekä yksi yleisöäänestyksen voittanut hevonen saavat oikeuden osallistua Grand Prix’hin. Kuhunkin Grand Prix’hin kerätään pisteitä ainoastaan sitä edeltäneestä kuudesta osakilpailusta. 


Kavioliigan mestareiksi kruunataan se lämminverinen ja kylmäverinen hevonen, joka on kerännyt koko kauden aikana eniten pisteitä. Osallistumisoikeuden hakeminen osakilpailuista sekä osallistuminen Grand Prix -lähtöihin kuitenkin houkuttelee, sillä ensimmäisestä kahdesta Grand Prix’sta on tarjolla kaksinkertaiset ja viimeisestä, koko kevään huipentavasta Grand Prix’sta kolminkertaiset pisteet. 


Kavioliigan osakilpailukalenteria suunnitellaan yhtäaikaisesti Suomen Hippoksen ravikilpailukalenterin kanssa. Vuoden 2020 kilpailukalenterin valmistelu on käynnissä, ja kauden loput Kavioliiga-osakilpailupäivämäärät julkaistaan heti, kun ravikilpailukalenteri on valmis. 


Kavioliigan osakilpailukalenteri 29.2.2020 asti on luettavissa täällä


Kavioliiga Grand Prix’t kaudella 2019–2020

16.11.2019 Kavioliiga Grand Prix, Vermo (lämminveriset) ja Seinäjoki (kylmäveriset)
29.2.2020 Kavioliiga Grand Prix, Lahti
23.5.2010 Kavioliiga Grand Prix, Tampere