Hyppää sisältöön

Kavioliiga Grand Prix’hin ei yleisöäänestystä – tässä ovat GP-lähtöjen hevoset

Kavioliiga-kauden toiset Grand Prix –lähdöt kilpaillaan Teivossa Tampereella 27. helmikuuta. Kylmä- ja lämminveristen huippulähtöihin ilmoitettiin kumpaankin 10 hevosta, mikä tarkoittaa, että yleisöäänestystä viimeisistä paikoista ei järjestetä.

Leo Mönttisen valmentama ja osaomistama Pyörylän Paroni voitti marraskuussa kauden ensimmäisen Kavioliiga Grand Prix’n Vermossa. Hevonen on mukana myös Teivon GP-lähdössä. Kuva: Hippos/Juho Hämäläinen

Kavioliiga-kauden toiset Grand Prix -lähdöt kilpaillaan Tampereen Teivossa lauantaina 27. helmikuuta. Mukana on 10 kivenkovaa kylmä- ja lämminveristä hevosta taustajoukkoineen, ja palkintona 20 000 euron ykköspalkinnon lisäksi kaksinkertaiset Kavioliiga-pisteet.

Kavioliiga-kauden aikana juostaan kolme etappia, joista jokainen huipentuu Grand Prix -lähtöihin sekä lämminverisille että kylmäverisille. Etapin osakilpailujen jälkeen yhdeksän eniten pisteitä kerännyttä hevosta saa suoran paikan Kavioliiga Grand Prix’hin ja kymmenes hevonen selviää sekä lämminveristen että kylmäveristen sarjassa yleisöäänestyksellä, mikäli ilmoittautuneita hevosia on 11 tai enemmän. Teivon GP-lähtöihin ilmoitettiin kumpaankin 10 hevosta, mikä tarkoittaa kaikille ilmoitetuille suoraa paikkaa lähdöissä.

Teivon ravien muiden lähtöjen ilmoittautuminen päättyy maanantaiaamuna, minkä jälkeen julkaistaan myös Kavioliiga Grand Prix -lähtöjen lähtölistat. Kolmen eniten pisteitä keränneen hevosen taustajoukot pääsevät valitsemaan hevostensa lähtöradat ja muiden lähtöradat arvotaan.

Kavioliiga GP, kylmäveriset (suluissa sijoitus sarjataulukossa / pisteet)


Pyörylän Paroni (1. / 193p)

Koskelan Akseli (2. / 120p)

Morison (3. / 110p)

Rokin Maxi (6. / 85p)

Vixen (7. / 78p)

Tuviker (9. / 59p)

Kartier (10. / 43p)

Sheikki (12. / 30p)

Lissun Eerikki (20. / 18p)

Nyland (31. / 8p)

Kavioliiga GP, lämminveriset


Don Williams (1. / 128p)

Thai Profit (3. / 101p)

Grainfield Aiden (5. / 92p)

Hazelhen Hermes (7. / 73p)

Hotshot Luca (8. / 66p)

T.Rex (9. / 63p)

William Pine (10. / 47p)

Target Kronos (12. / 40p)

Ricocone (15. / 28p)

Willow Pride (18. / 26p)

Kavioliigan pistepörssit >