Hyppää sisältöön

Kaustisen raveissa palkittiin Vuoden Ystävänä Anette Arnberg

Anette Arnberg palkittiin Kaustisen raveissa Kaustisen raviradan Vuoden Ystävä 2017 -palkinnolla ja Hevoset Kaivarissa - stipendillä. Anettea palkitsemassa oli Korumies Arvi.

- Anette on pyyteettömästi osallistunut ravinuorten kerhojen ohjaamiseen ja talkootyöhön. Anette on lunastanut nuorten luottamuksen ja kohtaa kaikki nuoret tasavertaisina. Aneten kerhoissa lapsilla ja nuorilla on ollut turvallinen ja hyvä olla ja oppia uutta. Myös vapaa-ajallaan Anette auttaa nuoria ponien kanssa ja kannustaa harrastuksessa eteenpäin. Poneista ja hevosista Anette huolehtii aina turvallisella ja määrätietoisella rakkaudella, perustelee Kaustisen raviradan Vuoden Ystävän valintaa Kaustisen raviradan nuorisotoimijat. 


anette
Anette Arnberg palkittiin Kaustisen raviradan Vuoden Ystävänä 2017. Kuva: Elina Poranen.

Raviratojen nuorisovastaavat saivat valita oman radan ehdokkaaksi toiset huomioon ottavan, positiivisen, ystävällisen ja kannustavan kerholaisen, poniohjastajan, ohjaajan ja muutenkin esimerkillisesti raviyhteisössä toimivan kotiradan nuoren.

 

Ehdotuksia perusteluineen oli tullut Suomen Hippokseen määräaikaan mennessä kaikkiaan 11 ja näistä Gaalaraati valitsi yhden Young Power-gaalassa palkittavan, Vilja Kivisen Kouvolan ravinuorista. Vilja palkittiin Suomen Hippoksen 200 euron Hevoset Kaivarissa stipendillä, Vuoden Ystävä-kunniakirjalla ja muistoksi Vilja saa Hevoset Kaivarissa – Cityravit 2017 loimen.

 

Tähän mennessä on jo palkittu Seinäjoen raviradan Vuoden Ystävä Oona Viita, Turun raviradan Vuoden Ystävä Anna Lähteenmäki, Tornion Vuoden Ystävä Maija Lamminparras, Joensuun raviradan Vuoden Ystävä Roosa Kervinen sekä Lappeen raviradan Vuoden Ystävä Miina Tikka. Kaikki ehdokkaat tullaan palkitsemaan Suomen Hippoksen 100 euron Hevoset Kaivarissa-stipendillä kevään aikana omien ratojensa tapahtumissa. Stipendit luovutetaan Hevoset Kaivarissa -tapahtumassa järjestetyn hyväntekeväisyyshuutokaupan raviurheilun nuorisotoimintaan suunnatuista tuotoista.


Lisätietoja:


Suomen Hippos ry

Helena Hyvämäki-Mäenpää

nuorisotoiminnan koordinaattori

Puhelin: +358 (0)20 760 5246

helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi