Hyppää sisältöön

Kasvatuksen superviikonloppu Ypäjällä – Nuorten hevosten festivaali 16.-19.8.

Tervetuloa Ypäjän Hevosopistolle seuraamaan Nuorten hevosten festivaalia. Se on tapahtuma, jossa Suomen 3-7 –vuotiaat nuoret hevoset kilpailevat koulu-, este- ja kenttäratsastuksessa. Kaikissa lajeissa esiintyy ikäluokkiensa parhaimmistoa. Luvassa on neljä päivää nuorten hevosten energiaa!

 

Still-Hof Macabeu 07042016 Fager-Pintilä
Viime vuoden Breeder´s Prize voittaja ori Clarimore

Koulu- ja esteratsastuksen vuoden tähtihetkiä ovat FWB-yhdistyksen järjestämät 6-vuotiaiden hevosten Breeders’ Prize ja 5-vuotisderbyt. Nuorten hevosten festivaalissa on mukana myös Ponibreeders 5-6 -vuotiaille poneille. Kenttäratsastuksessa 4-7 -vuotiaat hyppäävät Avant Trophy -sarjakilpailun finaalissa. Ja sokerina pohjalla Ypäjällä kilpaillaan samaan aikaan myös kenttäratsastuksen PM-kilpailut.


Hippoksen osastolla saat hevosesi paperiasiat kuntoon

 

Suomen Hippos on mukana expossa FWB-yhdistyksen kanssa yhteisellä osastolla. Koko tapahtuman ajan on mahdollista merkitä hevonen tietokantaan, tehdä omistajanvaihdos sekä päivittää hevostesi tiedot, kuten poistot ja ruunaukset Suomen Hippoksen rekisteriin. Tietokantaan merkitsemistä ja omistajanvaihdosta varten tarvitset mukaan hevospassin. Osastolla on lisäksi esillä myytävänä olevia FWB-hevosia sekä mallit Reunoksen myymistä FWB-tuotteista.


Lähde Ensitreffeille!


Etsitkö ehkä ratsastajaa hevosellesi, tai oletko itse lahjakas ratsastaja vailla hevosta? Tervetulos Ensitreffeille Krafft/BOT loungeen la 18.8. tai su 19.8.klo 13 tai klo 15. Varasimme teille pöydän ja kellonajat valmiiksi että teidän olisi helppo tavata!

 

Viikonlopun ohjelma:

http://www.hevosopisto.fi/tapahtumat/nuorten-hevosten-festivaali/