Hyppää sisältöön

Kasvatuksen superviikonloppu 19.-20.5. – Kasvattajapäivät ja Kyvyt esiin Ypäjällä

Kasvattajapäivät on nuorten 1-3-vuotiaiden hevosten ja ratsuponien päätapahtuma, joka järjestetään 20.5. Osallistumisoikeus on 1-3-vuotiailla ratsuhevos- ja ratsuponitammoilla ja -ruunilla sekä 1-2-vuotiailla oriilla. Ratsuhevoset arvostellaan joko askellajihevosina tai este-/kenttähevosina. Ratsuponit arvostellaan omana ryhmänään. Ilmoittautumisaikaa on vain tämä viikko, viimeinen ilmoittautumispäivä on 29.4.

Kom Daisy Dancer 06062017 Fager-Pintilä
Viime vuoden Best in Show Daisy Dancer

Jokaisesta ikäluokasta palkitaan paras varsa, ja päivä huipentuu Best in Show’n valintaan. Kasvattajapäivillä palkitaan myös kiertopalkinnolla paras kasvattaja sekä paras esittäjä. Viime vuonna parhaana esittäjänä palkittiin Madis Morna ja parhaan kasvattajapalkinnon saivat Anna-Leena Meller ja Eva Nordman-Rajaharju.

Lauantaina 19.5. järjestetään Kyvyt Esiin ja Suomen Hippoksen 3-vuotistesti. Tämän lisäksi 3-5-vuotiaat ratsuhevostammat ja 3-6-vuotiaat ratsuponitammat voivat osallistua Suomen Hippoksen tammatestiin. Säännöt ja ohjeet tammatestiin täällä.

Kyvyt esiin ja Suomen Hippoksen 3-vuotistestiin voi ilmoittautua 26.4. asti  http://www.finnishwarmblood.fi/kyvyt-esiin-ilmoittautumislomake/. Tammatestiin ilmoittautuminen 29.4. mennessä eeva.lehtinen@hippos.fi.

Kasvattajapäivillä tuomareina toimivat Anna Pajanen, Heidi Sihvo, Liisa Kaitala ja Annu Stenqvist. Kyvyt Esiin ja Suomen Hippoksen 3-vuotistestissä sekä tammatestissä estetuomarina Carl-Harry Frey, askellajituomarina Anne-Mari Pekonen ja rakennetuomarina Anna Pajanen.

Tapahtumapaikkana on koko viikonlopun ajan Ypäjä-halli. Tarkemmat aikataulut julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy!

Mitä?  Kyvyt Esiin ja Suomen Hippoksen 3-vuotistesti sekä Kasvattajapäivät

Missä? Ypäjän Hevosopistolla, Ypäjä-hallissa

Milloin? 19.-20.5.2018

Lisätietoja

Eeva Lehtinen

p. 020 760 5262

eeva.lehtinen@hippos.fi