Hyppää sisältöön

Kasvattajapalkintojen maksupäivä avoin

Vuoden 2018 kasvattajapalkintojen maksupäivä on avoin. Kasvattajapalkinnot maksetaan hevoskasvatuksen ja hevosurheilun edistämiseen käytettävästä osuudesta Veikkaus Oy:n tuotosta Maa- ja metsätalousministeriön kautta. Suomen Hippos ei vielä ole saanut ministeriöstä maksatuspäätöstä, jolla voisi vahvistaa maksatuksen päivämäärän. Kasvattajapalkinnot maksetaan tukipäätöksen saavuttua Suomen Hippoksesta ja asiasta tiedotetaan Hippoksen kanavissa.

Kasvattajapalkinnot maksetaan suoraan kasvattajan tilille. Kasvattajapalkinnot maksetaan yhdelle tilille, vaikka kasvattajia olisikin useita. Kasvattajien tulee keskenään huolehtia palkinnon jaosta.

 

Maksua varten kasvattajan tulee huolehtia siitä, että tilitiedot on ilmoitettu Suomen Hippokseen. Kasvattajapalkintotilin voi ilmoittaa Oma talli-tunnuksilla Heppa-järjestelmään. Mikäli ilmoitus ei onnistu Oma tallin kautta, tilitieto tulee ilmoittaa Hippokseen kirjallisesti allekirjoitetulla ilmoituksella.

 

Tilitieto tulee ilmoittaa viimeistään 1.12.2019 mennessä, jotta vuoden 2018 kasvattajapalkinto voidaan maksaa. Kasvattajat ovat vastuussa tilitietojen ilmoittamisesta. Kasvattajapalkintoja ei ole mahdollista maksaa maksatuksen umpeutumisen jälkeen. Maksamatta jääneet palkkiot palautuvat Maa- ja metsätalousministeriölle.

 

Tilinumeron ilmoituslomake