Hyppää sisältöön

Kasvattajapalkinnot vuodelta 2010 maksettu

Vuoden 2010 kasvattajapalkinnot on maksettu 22. kesäkuuta kotimaan rekisterissä olevien ravihevosten kasvattajille. Palkintoja on jaettu yli 1,5 miljoonaa euroa, yli 1 800 kasvattajalle. Pienin maksettava kasvattajakohtainen palkinto on 84 euroa.

Mikäli Suomen Hippoksen rekisterissä ei maksuhetkellä ole ollut kasvattajan tilitietoa, Nordea toimittaa palkinnon saajalle maksuosoituksen, jolla palkinnon voi lunastaa Nordean konttorista. Jos Hippokseen ilmoitettu tili ei ole enää voimassa, palkinto palautuu muutaman viikon sisällä Hippokseen. Palkinto voidaan maksaa uudelleen kasvattajan kirjallisesti ilmoittamalle, voimassaolevalle tilille.

Mikäli Nordean maksuosoitusta palkinnosta ei lunasteta tai pankille ei ilmoiteta tilitietoa, palkinto palautuu Hippokseen. Palautuneet palkinnot voidaan vielä maksaa kasvattajalle, kunhan pankkitilitieto ilmoitetaan Hippokseen kirjallisesti vuoden loppuun mennessä. Tilitiedon ilmoituslomake kasvattajapalkintojen maksamista varten löytyy Hippoksen nettisivuilta kohdasta Lomakkeet ja julkaisut - Tilitiedon ilmoituslomake kasvattajapalkintojen maksamista varten. Lomakkeelle pääset alla olevaa linkkiä klikkaamalla.

Tilinumeron ilmoituslomake

Tiedustelut: Soila Lehmusvaara, puh. 020 760 5253, soila.lehmusvaara@hippos.fi