Hyppää sisältöön

Kasvattaja- ja näyttelypalkkioita maksettu – ilmoita puuttuvat tilitietosi

Suomen Hippos on maksanut vuoden 2016 palkkioita kesän ja syksyn aikana. Palkkioiden maksuperusteiden mukaisesti niitä on maksettu sekä hevosten omistajille että kasvattajille. Ilmoitathan puuttuvat tilitietosi 18. joulukuuta mennessä.

Hippos logo2010 RGB
Maksut koskevat seuraavia palkkioita:

Jalostusarvostelupalkkiot 2016

Jalostusarvoskirjain- ja jälkeläispalkinnot 2016

Ratsujen ja ponien varsanäyttelypalkinnot 2016

Ratsujen ja ponien kilpailupalkinnot kasvattajille (ranking-pisteiden perusteella maksettava) 2016

Ennen joulua tulevat maksuun laatutammapalkinnot 2016, laatuponipalkinnot 2017 sekä suomenhevosten ja lämminveristen ravihevosten varsanäyttelypalkkiot 2017.

Palkkion saajan tulee huolehtia, että hänen tilitietonsa on ilmoitettu ajoissa Suomen Hippokseen maksua varten. Mikäli et ole saanut palkkiotasi, ilmoitathan tilitietosi 18.12. mennessä.

Tilinumeron voi ilmoittaa kirjallisesti tilinumeron ilmoituslomakkeella tai Oma talli-tunnuksilla Heppa-järjestelmään. Huomioithan, että yhteisomistusten, tallinimien ja yritysten osalta tilinumero tulee ilmoittaa aina kirjallisesti. Yhteisomistusten osalta ilmoituksessa tulee olla kaikkien osakkaiden allekirjoitukset, ellei Hippokseen ole määritelty yhtä henkilöä yhteisomistuksen edustajaksi. Alaikäisen puolesta ilmoituksen allekirjoittaa huoltaja.

Tilinumeron ilmoituslomake https://www.hippos.fi/files/11072/2015tilinumeronilmoituslomake.pdf

Lisätietoja: Soila Lehmusvaara p. 020 760 5253 soila.lehmusvaara@hippos.fi